sivilce izleri için neostrata

justis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
776
1
arkadaslar aha 10 iceren bu krem(aslında nemlendiriciymiş) izleri geciriyormus kimyasal peeling etkisi yapıyormus :uhm: kullanan varmı

canım bende zoretanın kulanıyorum yuzumde leke kaldı sence ne yapabılrım kımyasal peeling yapmayı düşünüyorum bılgın varsa ozelıme yaz

kızlar bnce cldnz içnn bepantne kulalnın süper ötesi ya gece srdüğünzde sabh kalktıgnzda pırıl pırıl parlıyo lekelerede ii geiyoo kullann bnce

yani cok cok caresiz kaldıysanız eger kimyasal peeling deneyn derim ve doktoruda iyice arastırın..bu tarz urunleride doktor kontrolu olmadan kullanmayın maazallahhh aksi etkiler de gorebilirsiniz...
ciltte sivilce, lekesi vs.. gibi sorunlar icin foreverın dogal peeling ve leke giderici kremini
oneririm..cildi hem besliyor hem yan etkisi yok hemde etkili guzel urunler..

ya çok önce açılmış konu ama yine de bi yardımım dokunur belki... neostrata kullanıyorum ben şu anda da, temizleyicisinin pek faydalı olduğunu düşünmüyorum, hatta sivilcelerim için almıştım ama ne zaman kullansam daha da artar sivilcelerim... ki bi güzellik uzmanı tavsiyesiyle almıştım.. nemlendiricisi güzel ama ona birşey diyemem... ben doktora gitmeyi düşünüyorum artk. kardeşimin sivilce problemi vardı, doktor kontrolünde ne sivilcesi kaldı ne de siyah noktası :nazar: en iyisi doktor kızlar bence kendimizi daha fazla denek haline getirmeyelim

X