- 15 Ocak 2020
- 169
- 78
- 18
- 26
- Konu Sahibi Umutlabrgun
-
Benimde 5 gün kala çıktı şuan 2 gün var ve çoğaldı hakkımızda hayırlısı olsun inşallahValla bende sivilcelendim kulağımın arkası yanağım başımın içi. Adete 5 gün var.. Bilemedim
Bayağıdır istiyorum olmuyor artık test yapmaya korkuyorum son 2 gün eğer adet olmazsam yapacağım inşallahEvet böyle şeyler gebelik belirtisi olabilir al eczaneden bi test yap canım
Canım ben bugün teste gittim hamileymişim beimde böyle küçük küçük sivilcelerim olmuştuBayağıdır istiyorum olmuyor artık test yapmaya korkuyorum son 2 gün eğer adet olmazsam yapacağım inşallah
Hayırlı olsun adınıza çok sevindimCanım ben bugün teste gittim hamileymişim beimde böyle küçük küçük sivilcelerim olmuştu
Ateş basması çok olmuştu birazda adet ağrısına benzer ağrılarım vardı kasıkta beldeHayırlı olsun adınıza çok sevindimhangi belirtileriniz olmuştu acaba sizin?
Anladım teşekkür ederimAteş basması çok olmuştu birazda adet ağrısına benzer ağrılarım vardı kasıkta belde
İnşallah canım rabbim sanada nasip ederAnladım teşekkür ederimtekrardan hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yaa kuzum az önce test yaptım silik çizgi çıktı yaa adetime 5 gün var testin doğru olma ihtimali var mı ki yaa aşırı heyecan yaptım laboquick marka testİnşallah canım rabbim sanada nasip eder
Tebrikler cnm hamilesinYaa kuzum az önce test yaptım silik çizgi çıktı yaa adetime 5 gün var testin doğru olma ihtimali var mı ki yaa aşırı heyecan yaptım laboquick marka test
Yaa çok teşekkür ederimmTebrikler cnm hamilesin
Benim de böyle cıkmıstı silikte olsa insan cok mutlu oluyorYaa çok teşekkür ederimmhemen gidip kan vercem bakalım inşallah test doğrudur
Çok ümitsizim hep olmayacak diye düşünüyorum test yapmak bile istemiyorum ne zmn umutlansam hep hüsran bugün adet günüm ama bakalım nasipKişiden kişiye değişebilir bende olmadı mesela.
Ben adetime 3 gün kala erken gebelik testinde çift çizgi gördüm. Gecikmeyi beklemek zorunda değilsin. İnşallah vardır
Evet bende de sivilceler çıktı küçük küçük bugün adet günüm daha olmadım ama test yapmaya korkuyorumCanım ben bugün teste gittim hamileymişim beimde böyle küçük küçük sivilcelerim olmuştu
Dua edin bana lütfen bekliyorum çünkü çıkmazsa yine çok üzüleceğimKişiden kişiye değişebilir bende olmadı mesela.
Ben adetime 3 gün kala erken gebelik testinde çift çizgi gördüm. Gecikmeyi beklemek zorunda değilsin. İnşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?