• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilce gebelik belirtisimi!!!??

Seni çok iyi anlıyorum biliyormusun aynı şeyleri bende yaşadım ne kadar zor bi dönem seni çok iyi anlıyorum sabret Allah tan hayırlısını iste
Gerçekten zor 😔 öyle yapıyorum kendimi oyalayacak şeylere yöneldim Rabbimin bir bildiği vardır,Allah razı olsun sizden de

Gerçekten zor 😔 öyle yapıyorum kendimi oyalayacak şeylere yöneldim Rabbimin bir bildiği vardır,Allah razı olsun sizden de
Bence üzülmek faydasız doktoro gidip bu işin neden olmadığını ve çözümünü öğrenip üstüne gidin çabalayın tedbir bizden takdir Allah tan şuan koronadan dolayı tedavi uygulamıyorlar ama yaza doğru bi plan yapın bence

Bence üzülmek faydasız doktoro gidip bu işin neden olmadığını ve çözümünü öğrenip üstüne gidin çabalayın tedbir bizden takdir Allah tan şuan koronadan dolayı tedavi uygulamıyorlar ama yaza doğru bi plan yapın bence
Gittim her türlü test tahlil yapıldı eşim de doktora gitti ikimizde de sorun çıkmadı 15 ay oldu 😔

Daha yeni sayılır evliliğiniz sters yapmayın iyi beslenin folik asit felan kullanın Rabbimim bi ldiği vardır üzülmeyin bizim hayattaki sınavımızda bu
Yok evlilikte 3. Yıla yaklaştık,ilk başlarda istemiyoduk sonradan denemeye başladık. Herşeyin hayırlısı bakalım teşekkür ederim🌷

Back