Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simdiii. meraktan soruyorum arkadaslar bir yere denk geldim. ben bosaldigimi hissettigimde oyle prnolardaki gibi sivi vs. cikmiyor sadece kasiliyorum. ama arkadasim iser gibiyim diyor??? ben mi anormalim yoksa bu degisiklik mi gosteriyor.. sizde nasil..
Kasılmak titremek orgazm olmak demek evet bazılarına göre tuvaletin gelirmiş hissi veriyor boşalınca bi rahatlama oluyor hissediyorsun bir sıvı gelmesi lazımsimdiii. meraktan soruyorum arkadaslar bir yere denk geldim. ben bosaldigimi hissettigimde oyle prnolardaki gibi sivi vs. cikmiyor sadece kasiliyorum. ama arkadasim iser gibiyim diyor??? ben mi anormalim yoksa bu degisiklik mi gosteriyor.. sizde nasil..
Cevap vermek zorunda değilsiniz burda cevap vermezseniz size sormuş da olmaz. Cevap vermek isteyen kişi girer yazar. Vallahi garipsinizSanane bizde nasıl olduğundan? Bişeyi merak ediyorsan araştırır öğrenirsin sorarsın sizde nasıl demezsin. Salak saçma sormazsın.
Savunduğunuz şeyi yapın o halde siz.Cevap vermek zorunda değilsiniz burda cevap vermezseniz size sormuş da olmaz. Cevap vermek isteyen kişi girer yazar. Vallahi garipsiniz
abla sıkıntılı mısın? burası adı üstünde KADINLAR KULÜBÜ. kadınlarda olan bir şeyi soruyorum yanıt vermek zorunda değilsin. ötede duyar yap haydeSanane bizde nasıl olduğundan? Bişeyi merak ediyorsan araştırır öğrenirsin sorarsın sizde nasıl demezsin. Salak saçma sormazsın.
Yaparım yapmam sizi ilgilendirmez. Burada konuşulan konudan rahatsız olan sizsiniz.Savunduğunuz şeyi yapın o halde siz.
Soruna bişey mi dedim. Soruyu sorarsın sıkıntı yok. Sizde nasıl diye sormazsın. Niyetin başka.abla sıkıntılı mısın? burası adı üstünde KADINLAR KULÜBÜ. kadınlarda olan bir şeyi soruyorum yanıt vermek zorunda değilsin. ötede duyar yap hayde
"cinsellik" konusunu istersen konulara gir millet nasil sevistigini anlatiyor. sizde nasil derken kimseye zorlama cevap verdirtmiyorum yani. kim bilir kac yasindasiniz da bu tur seylere takiliyorsunuz halaSoruna bişey mi dedim. Soruyu sorarsın sıkıntı yok. Sizde nasıl diye sormazsın.
tesekkur ederim demek ki işin çokluğuna bağlı herhalde bu. kendimi sorunlu hissettimŞimdiye kadar 3-4 kere öyle sıvı çıkışı yaşadım. Kolay kolay olan bişey değil. Olması da sorun değil olmaması da
Sizde nasılını merak eden kişi de kimbilir erkektir yaşı da ergendir veya beyni ergendir."cinsellik" konusunu istersen konulara gir millet nasil sevistigini anlatiyor. sizde nasil derken kimseye zorlama cevap verdirtmiyorum yani. kim bilir kac yasindasiniz da bu tur seylere takiliyorsunuz hala
evet ergenim genc citirim ablaSizde nasılını merak eden kişi de kimbilir erkektir yaşı da ergendir veya beyni ergendir.
Şartlar çok etkiliyor. O gün ki libidonuzun yuksekliginden,partnerin cabasina,pozisyona kadar herşey etkiliyor.tesekkur ederim demek ki işin çokluğuna bağlı herhalde bu. kendimi sorunlu hissettim
Erkek olduğunu düşünüyorsunuz konudan direk çıkarsınız herkese cevap vermişsiniz. Sorulmayacak soru ise yöneticiler karar verir. Cinsellik konuşmak kadınlar arasında bile tabu iken , insanlar bu platformu kendilerini rahat ifade ettikleri için kullanıyor . Bir salın insanları.Sizde nasılını merak eden kişi de kimbilir erkektir yaşı da ergendir veya beyni ergendir.
Şüphen varsa yönetime bildirirsin onlar inceler. Rahatsız oluyorsan başka başlıklarda dolaş .cinsellik konu başlığında dolanıp insanlara hakaret edemezsin sordukları sorular için. Üyenin fake olduğunu düşünüyorsan yönetime bildir geç yorum yazmak zorunda da değilsinSizde nasılını merak eden kişi de kimbilir erkektir yaşı da ergendir veya beyni ergendir.