• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıvı deterjan

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.341
398
Hanımlar merhaba belki yeri burası değil ama çamaşır deterjanında sıvıya geçtim makinayı başlatmadan 1 kapak dolusu doldurdum aktı doldurdum aktı ve yine doldurdum aktı gitti sonra toz koydum siz nasıl yapıyorsunuz akıp gidiyor başlamadan sizinkide mi bu şekil oluyor çamaşırlarımın deterjanla yıkandığından nasıl emin olucam

Dİrekt makinenin içine dökün çamaşırların üstüne

Baslattiktan sonra makina su alimi esnasinda deterjani koyuyorum ben. Yeni makinelerde suna benzer aparatlar var onun icine konuluyor sivi deterjan
IMG_2012.webp

Çok dökmüşsünüz iki dere durulayın çamaşırları

Akıp gitmesi normal sıvı sonuçta, dışarı akmıyo ki çamaşırlara akıyo için rahat etmiyosa doğrudan çamaşırların üzerine dök

üstteki fotoda görülen mavi şey varya onu aşağıya bastırın öyle koyun..

Size de merhaba . Sıvı deterjanın kapağına deterjani koyuyorum sonra da kapağı makinenin içine çamaşırların arasına koyuyorum ,tamam bu kadar .

Aksın gitsin nolacak ki. Gideceği yer belli. Toz deterjan dökünce makine su çektiğinde deterjanı götürür, sıvı kendiliğinden gider. Sorun olmaz. Haznede kalmayışına takılmayın. Çamaşır miktarınıza ve kirlilik oranına göre deterjan ekleyin. Ortalama 1 kapak yetiyor

ben nedense sıvı deterjanın çamaşırları güzel temizlediğine bir türlü inanamıyorum. bende aldım hemde bir dünya para verdim öylece duruyor. yerleri siliyorum :)

ayni his bende de oluyor 3 kapak falan dokuyorum bu seferde asiri köpuruo bende bidaha almadm toz deterjann kullaniyorum:21:

ayni his bende de oluyor 3 kapak falan dokuyorum bu seferde asiri köpuruo bende bidaha almadm toz deterjann kullaniyorum:21:

bende öyle iki kapak attım. sonra içime sinmedi makina içine bir kapak daha koydum. sonra çamaşırları çıkarınca iki saat inceledim çamaşırları. yok ya toz deterjanın verdiği hissi alamadım benlik değil..

bende öyle iki kapak attım. sonra içime sinmedi makina içine bir kapak daha koydum. sonra çamaşırları çıkarınca iki saat inceledim çamaşırları. yok ya toz deterjanın verdiği hissi alamadım benlik değil..
Ben de öyle düşünüyordum ama perwoll ile ariel hoşuma gitti iyi temizliyor. Önceden persil almıştım güzel temizlemiyordu hele bingo leşti olduğu gibi çıkarıyodu çamaşırları.

Ben de toz deterjancıyım normalde ama kısa program ya da hassas çamaşırlarda yukarıda dediğim iki markayı kullanıyorum çok memnunum

Markası önemli yani

Ben evlendim evleneli sıvı deterjan kullanıyorum. Ariel ve rinso tertemiz yapıyor bir de mis gibi kokuyor.

Ön yıkama yapıyorsanız önce ön yıkama gözüne sıvı deterjanı koyun, ana yıkama programına gelince de ana yıkama bölümüne deterjanı koyun. Yoksa en baştan ana yıkama gözüne sıvı deterjanı koyarsanız, ön yıkamayla birlikte o deterjanda akar gider.

1 kez koyun akıp gitmesi normal :)

Yumuşatıcı gerekmiyor tozun beyaz kalıntısı kalmıyor çok memnunum ben..

Hanımlar merhaba belki yeri burası değil ama çamaşır deterjanında sıvıya geçtim makinayı başlatmadan 1 kapak dolusu doldurdum aktı doldurdum aktı ve yine doldurdum aktı gitti sonra toz koydum siz nasıl yapıyorsunuz akıp gidiyor başlamadan sizinkide mi bu şekil oluyor çamaşırlarımın deterjanla yıkandığından nasıl emin olucam
Akması normal sıvı ve akışkan madde makinanın içine akıyor çamaşırlarla temas ediyor deterjan gözünden makinanın içine doğru yol alır deterjan.

Hanımlar hepinize teşekkür ederim anladım şimdi ben makina çalışmadan akinca direk dışarı attığını düşünüyordum şimdi calistiricam perwoll aldım bende koyu renkliler için deniycem banada sanki yumuşatıcı gibi geliyordu ama denemek istedim sagolun

SIVı deterjanı hiç sevmedim ben ne ekonomik buluyorum ne de temizlediğine inanıyorum
Bulaşık makinesinde sıvı deterjan hele bana göre berbat bir buluş sanırım Bardakçı porselen takımı satıcılarının çıkarları düşünülmüş

Back
X