Sivas///58

ınanmıyorum mükemmel aso ya. üfff çok gitmek istiyorum ama yaamafoldumben
tıkıldık kaldık bu ıstanbul'amafoldumben

şuhul vadisi deniliyo buraya. magraların olduğu yere opuyorumnanaktan

evet bende çocukken bayıla ayıla yediğim mis kokulu gürünün hönker elmasının resmini koyacağım. bilmeyenler için şöyle anlatayım dedim. elmamız hafif mayhoş ve kokuludur.

yıkandığı zaman kabuğu yağlı gibidir. ahh olsada yesem.

sivasın gülleri günaydın..ay kızlar nası çektiniz beni vallaaa bakale aklım burda kaldı..sivasta ne ka cisel yermiş be...sölemesi ayıp evlenmeden önce bi sevgilim vardı sivasta yaşardı ayy ne zor bela buluşurduk beaa..kıslar bileniniz varmı kırmızı bi bmw si var şimdi..tek kapılı olanından......(ayy herüf duymasın furur beni vallaaa)

:roflol:

Kayserinin en meşhur caddesinin adının Sİvas caddesi olduğunu biliyormuydunuz :1closedeyes:
Sivas'ta da Kayseri caddesi varmış.Onu ben görmedim tabi :sm_confused:
Neden iki sehrin ismi caddelere verilmiş bilen var mı kaydirigubbakcemile3
Ben bilom ama söylemem :)))

la olum karayollarımı yakın birbirine bağlantılı falan ondan olabilir
bizim burada da sakarya caddesi var

Şimdi zamanın birinde KAyserispor-Sivaspor maçı varmış bu maç sonrası olay çıkmış 30mu 40 yalan olmasın taraftar ölmüş :1shok:
Kayserililerde sanki bir özür gibi yada bi şekilde borç ödemek için mi bilemiyecem stadın önündeki caddenin adını Sİvas caddesi koymuşlar.Bu cadde olayların olduğu yerden başlayıp sivas yol ayrımına oraya kadar devam ediyor.
Kısa günün karı işte Sİvas topiğinde çene çalarak yeni bişey öğrendik neymiş bazen aralarda laf kaynatmak öğretici bilgiler verirmiş.:1closedeyes:

Evet dilom o maçta annem ve babam tarafından akrabalarımda vefat etmişler malesef :çok üzgünüm:

edit: vefat etmişler derken öldürülmüşler ((((((((((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…