Sivas///58

günaydın hemşolarım,nasılsınız bugün?
ben temizlik yapıyorum, hasta hastada hiç çekilmiyor ama yapmam lazım

Günaydın hemşolar 2ydi gece çıktığımda burdan anca gelebildim tekrar kaydirigubbakcemile3
Herkes keyifli hafta sonları dilerim Şeniz

ben pek iyi degilim çok bulantım oluyor kusuyorum halsiz kaldım valla hep çıkarmaktan.işte böle idare edip gidiyoz canım ...

eeeeeeeee nasılsınız ben nezamandır yoktum resimlerden bahsetmişiniz ama ben göremedim nerde bu resimler merak ettim kızlar nasipse ik ay sonra yiğidoların diyarı sivasa gideceğim iple çekiyorum çoook özledim bi türlü alışamadım gurbet liğe neyse sivas çok güzel oldu çok değişti sivas belediyesinin sitesi var orada sivası görebilirsiniz hatta bazı yerleri canlı izleyebilirsiniz sivası merak eden varsa diye yazdı hani hiç görmeyenler varmış bence gidip bi görün havası bile farklı ben gittiğim zaman ilk önce havasını ciğerlerim iyice dolana kadar solurum sonrada bi ohhhhhhhh canım memleketim havası bile farklı derim kısaca çok uzattım farkındayım neyse kısaca çok güzel insanı sıcak SıVAS başka bambaşka SıVASLI olmak başka iyi geceler...........:sm_cool:

selam arkadaşlar bende sivas divriğiliyim ankarada doğup büyüdüm ve şuanda istanbulda oturuyorum.

selam canım hoşgeldin aramıza :1hug:

zubeyda o siteye ben girdim ama canlı olarak nerden izleniyo bulamadım bi cvp yazsan canem

merhaba arkadaşlar bende sivaslıyım ve şuan sivastayım.yazın düğünüm olacak hala gelinlik bakmaya çıkmadım nerelerde güzel modeller bulabilirim bilen varmı??

merhaba arkadaşlar bende sivaslıyım ve şuan sivastayım.yazın düğünüm olacak hala gelinlik bakmaya çıkmadım nerelerde güzel modeller bulabilirim bilen varmı??

Mrb hemşom hoşgeldin.
Hayırlı olsun diyim öncelikle.
KK nın evlilik hazırlığı bölümlerini gezdinmi oralarda yeni evlenecekler hep irtibat halinde .Sanada yardımcı olurlar mutlaka yerimseniben
Sivasta olmadığım için orayı bilemiycem tabi
hemsolarr nasılsınızz ?
Aaaa hemşomuyuz kıs biz şimdik delikafadulden

selam hemşolarım
hoşgeldin sanem
kekula arkadaşın dediği foruma baksan çok gzl modeller var. gel istanbuldan diktirelim senin gelinliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…