Sivas///58

reyyancım girmeyeli çok şey kaybetmişsin. alışveriş yapıyoruz puanlarımızla.
ayrıca seni anlıyorum. bende ceza yediğimde böyle olmuştum.
zamanla acısı geçti. ama haksız yere yedim o cezayı. yinede içimde bir yaradır o. opuyorumnanaktan

eh bana yetişmene 9 sene var. ben 55 yaşındayım. sitenin tonton teyzesiyim.:roflol::roflol::roflol:

burda yine kimsecikler yok sivas ta yaşayan arkadaşlar bari sivas tan haber verin bize nevar neyok havası suyu nasıl

kızlar yine burası boş kalmış. bende hasta yatıyordum. yeni ayaklandım. bir bakayım dedim. burada çıt yok.opuyorumnanaktan

canım sevindim gürün cok güzel bir yer siz gidmiyomusunuz gürün esnaflarından belki tanırsınız ali boğa mehmet boğa esnaflar akrabalarvereliniortak

ben 10 senedir gidemedim. teyze çocukları hala orada ama. ben pek tanımam güzelim.orada uzun oturmak pek nasip olmuyordu. yaz tatilini çocukken orada geçiriyorduk. anneannemin evi yıkıldıktan sonrada kısa süreliğine teyzemleri ziyarete gidiyorduk. şimdi teyzemde vefat etti. kuzenlerim orada. belki onlar tanırlar. benim rahmetli dayımda orada esnaftı. belki duymuşsunuzdur. mehmet ertekin. teyze çocuklarının soyadı yonguç. opuyorumnanaktan

slm bacılar nasılsınız bende bu arada diş tedavisi yaptırdım siteye giremedim sizleri özledim bakalım bayram hazırlıkları başladımı bayrama ben yine termaldeyim eh ihtiyarlıkmı desem güzellik içinmi desem bilmiyorum artık bizim bayramlar tatile dönüştü çocuklar büyüdü memlekete artık sığmıyoruz .bizim yerimize kız kardeşim gidiyo onun bebişler küçük alıp koynuna yatıyo biz öylemi bacım hepsi evlencek yaşta ama faliyet yok ...

benimkilerde büyük anam. oğlan okulunu bitirdi. askere gidene kadarda işe girdi. kızda bitirdi. artık evlenselerde bende rahatça gezebilsem. aman okusunlar diye yemedik içmedik onlara para yolladık. şimdi bizim rahat etme zamanımız. ama nerde yine başımızdalar.
ama herşeyden önce canları sağolsun. mühim olan bu.:1rolleyes:

leydim haklısın biz bunları ne yapıcaz bilmiyorum bizler o yaşta anne baba olmuş ev geçindiriyorduk bak okulları bitti şükür devlete kapak attılar güvenceleride var ama hiç yuva kuralım dertleri yok canım...

eh rahatları yerinde. evlenmek akıllarına gelmiyor. yahutta sıkıntıya girmek istemiyorlar.:roflol::roflol:

hani hemşolar nerdesiniz. hiç bayramlaşmayada gelmediniz. eh en büyüğünüz olarak bekliyorum sizleri. hepinize hayırlı bayramlar.opuyorumnanaktan

sevgili leydim henüz tatilden döndüm bayramınızı kutlayamadım kusura bakmayın ellerinden öpüyorum saygılar sunarım ayrıca tüm SİVASLI kardeşleriminde geçmiş bayramlarını kutlarım RABBİM sağlık sihat versin nice mutlu bayramlar sevdiklerinizle

reyyancım çok teşekkür ederim canım. bende senin geçmiş bayramını kutlarım.
ne güzel tatil yapmışsın. ben bayramda koşturup durdum. oğluşum gelmişti. ona özlediği yemekleri yaparak bayramı geçirdim. şimdi oğluşum gitti. eski halimize dönmeye başladık. ama şimdiden yaramazımı özledim. seneye temelli gelecek hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…