- 26 Temmuz 2008
- 13.460
- 4
- 71
-
- Konu Sahibi Bencitlembik
- #2.181
Leydim kızma a.s.
teyze anne yarısıdır size teyze diyebilirmiyim...:roflol::roflol:
şaka şaka bende artık teyzemi olurum ablamı bilemem bende 46 yaşındayım :hulya: benim çocuklar yetişkin herkesin bir leptopu var tabii benimde çünkü yavru gibi kucağımda neyi merak etsem açar bakarım site artık cazip gelmiyor yasakkelime birkaç kere ceza aldım protesto köşesi varken artık soğudum sadece SİVASIMI ziyaret edip çıkıyorum eskiden yorumlara filan katılırdım artık başka mekamlara takılıyorum canlarım yazmasamda sizleri okuyup çıkıyorum sevgiler hepinize opuyorumnanaktan
ay ne mutlu ya bu kadar sivaslıyla bi arada olmak cok güzel bende gürün sucatı köyündeniz kırklarelinde lüleburgazda oturuyırum burda olup sivaslı olan hemserilerişmi tanımak istiyorum
canım sevindim gürün cok güzel bir yer siz gidmiyomusunuz gürün esnaflarından belki tanırsınız ali boğa mehmet boğa esnaflar akrabalarvereliniortak
slm bacılar nasılsınız bende bu arada diş tedavisi yaptırdım siteye giremedim sizleri özledim bakalım bayram hazırlıkları başladımı bayrama ben yine termaldeyim eh ihtiyarlıkmı desem güzellik içinmi desem bilmiyorum artık bizim bayramlar tatile dönüştü çocuklar büyüdü memlekete artık sığmıyoruz .bizim yerimize kız kardeşim gidiyo onun bebişler küçük alıp koynuna yatıyo biz öylemi bacım hepsi evlencek yaşta ama faliyet yok ...
leydim haklısın biz bunları ne yapıcaz bilmiyorum bizler o yaşta anne baba olmuş ev geçindiriyorduk bak okulları bitti şükür devlete kapak attılar güvenceleride var ama hiç yuva kuralım dertleri yok canım...