Sivas///58

selam kızlar. ay yine kayıplara karışmışsınız. eski topik çok şendi. ne oldu size birden. geyiktekinede uğramıyorsunuz. iyice meraklandım şimdi.opuyorumnanaktan

selam hemşerilerim uzun zamandır uğramadım buraya gerilerde kalmış bizim topikbundan sonra uğramaya çalışacağım sivastaydım döneli birkaçgün oldu her gittiğimde sivası daha güzelleşmiş gelişmiş buluyorum çok seviyorum canım memleketimi herşeyi bambaşka

selam kızlar. ay uğramanıza çok seviniyorum. bir ara buraya uğramadan edemiyordum. son günlerde burayı boş görünce çok üzülmüştüm. sık sık gelin. hepinizi ve güzel sohbetlerinizi çok özledim.opuyorumnanaktan

selaam ben geldim am kimsecikler yok bi firstleydi var neden uğramıyorsunuz sivaslılar hadi canlanuın biraz nollur bende sohbet etmek istiyorum hemşerileri
nasılsın firstleydicim

zubeyda canım çok şükür iyiyim. evle uğraşıp duruyorum. akşam kız ve eşim gelene kadar koşturuyorum. birde kedim var. o bütün günümü alıyor. habire benle oynamak istiyor. ev işi yaparken onunla boğuşuyorum resmen.
elektrik süpürgesini görmesin hemen üstüne çıkıyor. süpürme sırasında saldırmaya başlıyor.gelde süpür. sadece bunla kalsa, viledaya saldırıp duruyor. onunla oyun oynadığımı sanıyor. hele bulaşıkları makinaya dizme anımı görseniz. makinenin içine girip oturuyor. işim bitene kadar orada bekliyor. o kadar yaramaz ki sormayın. gün boyu onunla uğraşmaktan yoruluyorum. akşam uyuyorda rahat ediyorum.kaydirigubbakcemile3

demek avatarlarındaki kedinin sırrı buydu senin kedide aynı benim yaramazlar gibiymiş bendede iki eerkek çocuk var aynı senin kedinin yaptığını yapıyorlar 16 ay arayla oldular büyük 3.5 yaşında

sivasa gidiyormusun ben her sene giderim bilecikte yaşıyorum evlendim buraya geldim

demek avatarlarındaki kedinin sırrı buydu senin kedide aynı benim yaramazlar gibiymiş bendede iki eerkek çocuk var aynı senin kedinin yaptığını yapıyorlar 16 ay arayla oldular büyük 3.5 yaşında

evet kedinin sırrını çözdün. bu benim inşallah sonuncu kedim olur. tam bir kedi severim ben. opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
canım benim çocukların arası 18 aydı. üstelik ben çalışıyordum. çektiklerimi bir allah bir ben bilirim. ama çok şükür her ikiside hayatlarını kurtardılar. şimdi onların bebeği benim.:roflol::roflol::roflol:

sivasa gidiyormusun ben her sene giderim bilecikte yaşıyorum evlendim buraya geldim

ben gürüne uzun seneler önce gitmiştim. çocuklarım küçüktü. fazla duramadım bu yüzden. teyze kızları ve oğlanları küsüyorlar bana. her sene kaysı yemeye çağırıyorlar. ama hiç kısmet olmadı. eskiden anneciğim her sene bizi yaz boyunca oraya götürürdü. anneannemin evi yıkılınca bundan da mahrum kaldıktı. ama oraları çok özlüyorum. :gitme::a015: resimlere bakarak avunuyoruz.:çok üzgünüm:

merhabalar ben dogma büyüme istanbuluyum. erzurumda yaşıyorum.. sivas kökenliyim. tüm sivaslıları burda görmek çok güzel. ben hiç sivasa gitmedim çok merak ediyorum çünkü sivasta kimsemiz yok herkes göçmüş ama en uygun zamanda gezmeye gitmeyi düşünüyorum. tüm sivaslılara selamlar :))

ay selam verip kaçmayın. kendinizden bahsedin. bakın ben kendimi tanıtıyorum.
sanırım ben kk nın en yaşlı üyesiyim. yaş 55 yani. benden yaşlısı yok galiba.
pc kullanmayı bir hevesle öğrendim. tabii çocuklarım neden oldu.kaydirigubbakcemile3
birazda emekli olduktan sonra bir boşlukta gibiydim. 25 sene bir fiil çalış ve eve kapanmak çok zor gelmişti. çocuklardan kalan zamanlarda pc başına oturmaya başladım. bilmediklerimi çocuklarıma sorar durumdaydım. onlarda sabırla bana gösterdiler. bir baktım ki tiryaki olmuşum. sonra pc başında kavgalar olmaya başlayınca kendime özel bir pc aldım. yoksa bana fırsat düşmüyordu. :roflol: işte benim maceram böyle başladı. sizlerin pc maceranız nasıl bakalım.opuyorumnanaktan

tamam tanıtıyuım kendimi 31 yaşında iki çocuk annesiyim bilecikte oturuyorum evlendim artık burda yaşıyorum pc le tanışmam üniversitede oldu ozamanlar pc kullanmak böyle yaygın değildi şimdi ilkokuldan itibaren öğreniyorlar bırak ilkokulu şimdi çocuklar gözlerini açar açmaz pc le tanışıyorlar
kkya üye olmamın nedenide nezaman ev ile ilgili aklıma takılan bişeyi arştırdığımda hep kk çıkıyordu karşıma bi bakıyım bu kk nasılmış diye bir girdim bidahada çıkamadım valla
böyle işte
bişey daha söylüycem sivası çok seviyorum ve sivaslı insanlarıda herşeyi bambaşka havası suyu insanı bambaşka aşkım şehrim benim

zubeyda bizim üniversite zamanımızda pc yoktu. benim çocuklarım lise çağlarına geldiğinde yaygınlaşmaya başladı. tabii bizde bu sayede bu teknolojiyi eve soktuk. sonra eşimde çok heveslendi. kursuna gitti. ama tam fiyasko. o kursa gitti bir şey öğrenemedi. ben de hırs var, dururmuyum. çocuklarım benim öğretmenim oldu. şimdi eşim sadece açıp kapıyor. onda da zorlanıyor ya neyse.:roflol::roflol: şimdi birşey merak ettiği zaman bana bir bakar mısın diyor. kötükedihüso bazen yalvarttırıyorum. kk ile tanışmam takı merakımla başladı. ben boncuktan takı yapmayı kendime hobi olarak seçmiştim. butün sitelerin takı bölümüne girmeyi öğrendim. aslında benim içinde faydalı oldu. kızımda bu siteye üyeydi. anne senide üye yapalım demeye başladı. ben beceremem diye pek yanaşmıyordum. sonuçta kızımın ısrarıyla üye oldum.

bu arada yaptığım tüm araştırmalarımı hobi bölümünde (takı ve şemaları) topiğine aktarmaya çabaladım. iyide oldu. şimdi o topik sabit durumda. ayrıca yaptığım takılardan bir kaç tane resimde ekledim. daha fazla resim ekleyemedim. çünkü fotoğraf makinam iyi foto vermiyordu. galiba son sayfalarda olacak . yine aynı bölümde. bakarsanız sevinirim aslında. opuyorumnanaktan

tamam ablacım bakacağım kesin siz çok şeyi aşmısınız ben hala foto ekliyemiyorum valla helal size
(abla dememin bir sakıncası yokturdur umarım)

tamam ablacım bakacağım kesin siz çok şeyi aşmısınız ben hala foto ekliyemiyorum valla helal size
(abla dememin bir sakıncası yokturdur umarım)

yok canım. ben teyze lafına gıcığım sadece.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tabii bu işin şakası. bana betül de diyebilirsin, teyzede. aslında hoşuma gidiyor. içinden geldiği gibi hitap edebilirsin.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Leydim kızma a.s.
teyze anne yarısıdır size teyze diyebilirmiyim...:roflol::roflol:
şaka şaka bende artık teyzemi olurum ablamı bilemem bende 46 yaşındayım :hulya: benim çocuklar yetişkin herkesin bir leptopu var tabii benimde çünkü yavru gibi kucağımda neyi merak etsem açar bakarım site artık cazip gelmiyor yasakkelime birkaç kere ceza aldım protesto köşesi varken artık soğudum sadece SİVASIMI ziyaret edip çıkıyorum eskiden yorumlara filan katılırdım artık başka mekamlara takılıyorum canlarım yazmasamda sizleri okuyup çıkıyorum sevgiler hepinize opuyorumnanaktan

canlar ben görmeyeli ruh halinin altında çaylar çiçekler çoğalmış bunun sebebini banada izah ederseniz sevinirim ayol benim neden yok acep merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…