Sivas///58

hava 1 haftadır çok güzel canım bugün daha bi güzel bu kış çok donduk ama sizli bizli konuşmak resmi oluyo

vallahi dün bugün biz donduk:sm_confused: halbuki birkaç gündür fena değildi buralar... neyse:1hug: bi sarılayım toprağıma.... :teytey:

ahhh ahhh şimdi oralarda olmak vardı yaaaa ...:senağlama:
en son geçen sene gittim ama doyamadımki memleketime....:senağlama:
eşime diyorum sende bende emekli olup sivasa yerleşelim diye ...(amin) a.s

giderken beni de götürün tatoşumsenağlama... canım görüşmeyeli nasılsın ? seni hele burada görmek beni dahada memnun etti:1hug:

tatoşum dikişlerim var biliyorsun arada uğruyorum... burada olursan slm ver :teytey: kızlaaaar sizde:teytey:

giderken beni de götürün tatoşumsenağlama... canım görüşmeyeli nasılsın ? seni hele burada görmek beni dahada memnun etti:1hug:

ahh inşallah ablammm :1hug:
iyi olmaya çalışıyorum abla ev misafirlerle dolu...fazla takılamıyorum bende...
teşekkürler ablam sık sık uğramaya çalışacagım...a.s
öpüldün ablam ellerindennnn o güzel yanaklarından...:asigim:

canım hepinizi beklerim sivasa xaysemimx-tatoş gelin misafirim olun

işte benim toprağımın insanııı misafirperver...Şeniz
allah razı olsun tatlım..:1hug:
artık ne zaman oraya gelirim bilemem :senağlama:
herşey nasip kısmet güzelim...a.s.

tatoşum dikişlerim var biliyorsun arada uğruyorum... burada olursan slm ver :teytey: kızlaaaar sizde:teytey:

canım ablam dikişle uğraşıyorsun yaaa çok yorma kendini...
sen gelsende yeter canım ablammmm:asigim:
inşallahhh o gün bir aksilik olmaz ve tekrar görüşürüz...a.s.

:enbuyukkk:

Ay Geldim Inşallah Birileri Vardir Evet Ya Sohbet Yeride Kalkinca Herkes Nerde Bulmak Zor Oluyor.benim Hamilelik Az Stresli Geçti Için Fazla Girmiyorum Girip Bakip çikiyorum Ama Arkadaşlar Mesajlarinizi Okuyoru.ayşemixxxxxx Abla Ne Ediyorsun Sen Yav şurda Iki Koyu Sohbet Edemedik Yavf Demi

Ayşemix Abla Ya Sana Bişey Sorcaktim Ben Ya..kizlar Sizde Biliyorsaniz Bana Bir Mesaj Birakin Buraya.bu örgümatikler Varya Hani.motif çikarmasi Kolay Olan Apart.ya Nerde Bulunur Fiyati Ne Kadaradir.netten Sipariş Verilcek Bir Yer Varmidir.bilen Varsa Bir Yazsin Bana Ya

QUOTE=SEVDA SULTAN;2267431]Ay Geldim Inşallah Birileri Vardir Evet Ya Sohbet Yeride Kalkinca Herkes Nerde Bulmak Zor Oluyor.benim Hamilelik Az Stresli Geçti Için Fazla Girmiyorum Girip Bakip çikiyorum Ama Arkadaşlar Mesajlarinizi Okuyoru.ayşemixxxxxx Abla Ne Ediyorsun Sen Yav şurda Iki Koyu Sohbet Edemedik Yavf Demi[/QUOTE]

:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…