Sivas///58

slm leydim pek uğrayamıyorum işte Ramazan telaşı malum sen nasılsın canım sende olmasan buraya uğrayan yok iftar hazırlığı hadi shur hazırlığı hatim derken hooooop gün bitiyor zaten sayılı gün canım geldi koşarakta gidiyor inşallah bizlerden memnun gider sevgiyle kal gülüm

allah kabul etsin canım. allahtan ben fazla yorulmuyorum. kızım yardımcı oluyor. benide ev işleri düşündürüyor. bir başlasam arkası gelecek diyorum. hazır izmirde havalar serinlemişken yapayım diyorum.klava:

slm hemşerilerim...
bende hafiften bayram temizliğine başladım oda oda yapıp bitirmeye çalışıyorum.
ist.hava ağmurlu oldugu için bu ara zaten yapcak başka bişey yok

CANLAR şimdiden bayramınızı tebrik ederim nice mutlu bayramlar dilerim bayramda birkaç gün tatile çıkıyoruz bayramlaşmadan gitmek istemedim sevgiyle kalın dostlarım..herşey gönlünüzce olsun

bayram bitti kızlar. sizler nerdesiniz.
eh artık neler yaptığınızı yazarsınız umarım.opuyorumnanaktan

Şeniz
Merhaba ablacım nasılsın.opuyorumnanaktan
Benim bayramım süper geçti :1rolleyes:
Müstakbel kayınvalidemler bizdeydi.
Sİvastan geldi 2 gün kaldılar güzel gün geçirdim.:1rolleyes:
Senin nasıl geçti

leydim nasıl gecti anlamadım anneme gidemedim ama piman oldum birkac gün tatil yaptık.geldi geçti işte

benim çocuklar yanımdaydı. yoğun geçti. şimdi ev bomboş. neyseki kızım bir hafta sonra yanımda. artık gezilerine son verecek.
vallahi temizlik beni bayağı yordu. birde arifeden önceki gün hep aksilikler beni bulmuştu. önce çamaşır makinasının hafızası bozulmuş. ertesi gün gelip ayarladılar. yine arifeden önce genel bir su kesintisi yaşadık. sinirden resmen ağlayacaktım. perdeler filan arife günü yıkandı tabii. o güne ben pek iş bırakmayı sevmezdim. tabii mecburen o gün yapmak zorunda kaldım. bu yüzden tatlıyıda uydurma bir tatlı yaparak geçiştirdim. en önemlisi sarmaydı. onu yapamadım bu bayram. opuyorumnanaktan

bugün ben kapıları erken açtım. kimseler yok. etraf kir içinde. topiği kapatırken az temizleseydiniz. :roflol::roflol::roflol:
merhaba kızlar. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

selam bende sivaslıyım ve 25 yıldır sivasta yaşıyorum.ama aydına gelin gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…