Sivas///58

merhaba bende sivaslıyım ankarada yasıyorum izmirde okuyorumm merhaba demek istedim

canım ortak yanlarımız ne çok. benim ailemde ankarada yaşıyor. anneciğim gürünlü. bende izmire yerleştim.
izmirden de ayrılmayı pek düşünemiyorum.:1hug:turkbayragi
izmirde nerde okuyorsun. mahsuru yoksa öğrenmek istedim.a.s.

tabi tabi ne mahsuru olacak ablam yaa izmir dokuz eylül endüstri müh okuyorum bucada oluyor yani

tabi tabi ne mahsuru olacak ablam yaa izmir dokuz eylül endüstri müh okuyorum bucada oluyor yani

bizde bornovada oturuyoruz. geldiğinde umarım görüşürüz. buluşmalarımız oluyor. genelde katılmaya çabalıyorum. çok eğlenceli oluyor. senide bekleriz. böylelikle tanışırız.opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan Merhaba hemşolarım opuyorumnanaktan
Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun :Saruboceq: opuyorumnanaktan

sivaslı hatunlar nene hatun anaokulu hakkında bilgisi olan varmı?yardımcı olursanız sevinirim...kızımı okula yazdırdımda..:uhm:

Herkese merhaba.Bende Sivas Koyulhisar KIZILELMA'lıyım.ıki hafta önce köy şenliği için gittim Sivas'a iki gün kalabildim,Valla doyamadım toprağıma.Neyse ınşallah seneye tekrar gidip daha uzun kalmaya çalışıcam.Bu arada eşim Elağzı'lı malum benim kütükte orada.Yani anlayacağınız iki tane memleketim var ( Her ne kadar görmek nasip olmas da ).

Şeniz Hoşgeldin yiğido bacı Şeniz
Sivası mı hiç görmedin CADIARZU
Bende görmedim hiç :gitme:
ama yarın gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…