Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahkaha attım pardonBende tam kullanmayi bilmiyorum ama bir sorunum var galiba
Karsi komsum evde ciplak dolasiyo 2dir rastliyorum sizce ne yol izlemeliyim
merhaba 2 senedir bu siteyi takip ediyorum yorumları okuyorum... bende üye oldum ama daha mesajlarımı bile okuyamıyorum.. birisiyle sohbet edemiyorum... çok karışık bir site... ben mesaja tıklıyorum bambaşka yerler açılıyo ooofffff
Buyrun yardımcı olalaım :)Mrb a arkadaşlar bende suan üye oldum ama çözemedim siteyii![]()
Anlamadığınız veya yapamadığınız ne varsa sorun lütfen yardımcı olalım :)Allahımm duygularıma tercüman biri ! bende sürekli bu siteyi takip eden biriydim, bugün bende üye oluyum bari dedim hiç bişey anlamıyorum site çok karışık kafayı yicemm![]()
Biraz karışık geldi gözüme üye olan arkdsları ekliyormuyuz yani yoksa konu üzerindenmi sohbet oluyoo bide cvplariniiz icin tesekkur ederimMrb a arkadaşlar bende suan üye oldum ama çözemedim siteyii![]()
Arkadaş ekleme durumu yok , fakat arkadaş olmak istediğiniz ve paylaşımlarını takip etmek istediğiniz üyeleri ''izle''meye alabilirsiniz..Biraz karışık geldi gözüme üye olan arkdsları ekliyormuyuz yani yoksa konu üzerindenmi sohbet oluyoo bide cvplariniiz icin tesekkur ederim
bana da cok karısık geliyo aslındaya kızlar bende bilmiyorm nasıl konu acacagımızı ?![]()
ya kızlar bende bilmiyorm nasıl konu acacagımızı ?![]()
bana da cok karısık geliyo aslında![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-konu-nasil-acilir-nasil-takip-edilir.792753/bana da cok karısık geliyo aslında![]()
arkadaslar. arkadaslık istegi nasıl gonderiliyor. yani bu sitede arkadas olma falan var mı ?
cok tesekkur ederim canm :)
........................... bunlarıda nasıl yazdım kimse görüyomu bilmiyorum... umarım birisi görüp yardımcı olur