• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siteyi kullanmayı bilmiyorum yardım edinnnnnn

Bende tam kullanmayi bilmiyorum ama bir sorunum var galiba
Karsi komsum evde ciplak dolasiyo 2dir rastliyorum sizce ne yol izlemeliyim

Kızlar kara listeye eklenen üyeler yazdığımız yorumları göremiyor değilmi, bilgisi olan varmı...

merhaba 2 senedir bu siteyi takip ediyorum yorumları okuyorum... bende üye oldum ama daha mesajlarımı bile okuyamıyorum.. birisiyle sohbet edemiyorum... çok karışık bir site... ben mesaja tıklıyorum bambaşka yerler açılıyo ooofffff

Allahımm duygularıma tercüman biri ! bende sürekli bu siteyi takip eden biriydim, bugün bende üye oluyum bari dedim hiç bişey anlamıyorum site çok karışık kafayı yicemm :@

Allahımm duygularıma tercüman biri ! bende sürekli bu siteyi takip eden biriydim, bugün bende üye oluyum bari dedim hiç bişey anlamıyorum site çok karışık kafayı yicemm :mad:
Anlamadığınız veya yapamadığınız ne varsa sorun lütfen yardımcı olalım :)

Biraz karışık geldi gözüme üye olan arkdsları ekliyormuyuz yani yoksa konu üzerindenmi sohbet oluyoo bide cvplariniiz icin tesekkur ederim
Arkadaş ekleme durumu yok , fakat arkadaş olmak istediğiniz ve paylaşımlarını takip etmek istediğiniz üyeleri ''izle''meye alabilirsiniz..

Çok teşekkürler anladım sanırım burdanda konuları takip edip yorumlayıp yeni konu açabiliriz sanırım en azından insanlar özel paylaşacak şeylerini yazıp yorumluyor güzel bi siteymis:))

arkadaslar. arkadaslık istegi nasıl gonderiliyor. yani bu sitede arkadas olma falan var mı ?

arkadaslar. arkadaslık istegi nasıl gonderiliyor. yani bu sitede arkadas olma falan var mı ?
Adsız.webp

Profildeki izle ye tıklayın:)

........................... bunlarıda nasıl yazdım kimse görüyomu bilmiyorum... umarım birisi görüp yardımcı olur

hahaha çok güldüm bu mesaja yaa.. :D :D :D ilk açtığım gün geldi aklıma. hiçbişey bilmiyordum siz yine iyi buraya yazabilmişsiniz ben bir kaç kişiye özelden yazmışım konu açmak yerine onlara göndermiştim :D şimdi biliyorum çok şükür. eminim şuan siz de prof olmuşsunuzdur :D

Back