• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siteyi kullanmayı bilmiyorum yardım edinnnnnn

sitenin bi önceki formatında eski konuları buluyorduk.Bu formattada konu açan kişilerin eski konularını bulamıyorum ben de profilde:KK28:

acık olanları topikte prolar mı görüo?
ben neden göremiorum?

ben de blog bölümüne giremiyorum ya, profilimde heryere tıkladım ama bulamadım bakalım kısmetse başarıcam :KK64:

sitenin bi önceki formatında eski konuları buluyorduk.Bu formattada konu açan kişilerin eski konularını bulamıyorum ben de profilde:KK28:
Kişinin profiline girin profilde mesajlar bölümüne tiklayin sayfanın en altında pembe yazi
Emoticon%20(10).gif

İnanki ben de diyetarkadaşıma üye olduğum da böyle idim neredeyse vazgeçecektim zamanla alışırsın :KK71::KK53:

yaa hepiniz çoookkk tatlısınızz...... şuan girebildim ve tüm yorumlarınızı okudum.. okadar mutlu oldumki.... hepinize ayrı ayrı çooookkk teşekkür ederim...... çok eğlenceli cevaplar atmışsınız... bayıldım yaaa..... bu siteyi 2 senedir takip ediyorum ama her seferinde bana sorun çıkartıyor şifremi hiç kabul etmiyor... ne mesaj açıyor.. ne bişey.. bunlarıda zor buldum...... ama bu yorumlarınızı hiç unutmicam..... ........................... benim çocuğum olmuyor.. hep onun için giriyorum bu siteye..... bu aralar çok üzgünüm..... inşalllah bi gün bağıra bağıra bende hamileyyyyyiiimmm diye başlık açarım ......

ben böyle yazdım ama tüm yorum yapanlar burdan okuyacakmı bilemiyorum.. ............rastgele yazıyorum

Doğrudur face'den başka birşey kullanmayanlar için kullandıkça alışırsın zaten ne yapman gerekiryorsa yazıyor okuman yeterli, herkes anasının karnında öğrenmiyor , öğrenmeye,araştırmaya açık olman yeterli
merhaba 2 senedir bu siteyi takip ediyorum yorumları okuyorum... bende üye oldum ama daha mesajlarımı bile okuyamıyorum.. birisiyle sohbet edemiyorum... çok karışık bir site... ben mesaja tıklıyorum bambaşka yerler açılıyo ooofffff

evet ben süreklli face kullanıyorum..... şuan ki halim çok komik.... anlamaya çalışıyorum bana şuan 1 kişimi yazıyor.. yoksa ayrı ayrı kişilermii..... allahım çözemiyorum yaa sinir oldum

Back