Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar.... bana gonal f lazım 450 2 kutu şimdi heryere yazıcam sizde burdan yardımcı olursanız sevinirm.. 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi..... parasını vericem ama uygun fiyatlı alabilirim ancak..... numaram 0539 400 50 15 istanbul maltepedeyim
arkadaşlar.... bana gonal f lazım 450 2 kutu şimdi heryere yazıcam sizde burdan yardımcı olursanız sevinirm.. 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi..... parasını vericem ama uygun fiyatlı alabilirim ancak..... numaram 0539 400 50 15 istanbul maltepedeyim
Ya siz şaka mısınız, bütün sapıkları başınıza musallat edeceksiniz. Bu mesajının altından "düzenle" seçip tel nonuzu silin hemenarkadaşlar.... bana gonal f lazım 450 2 kutu şimdi heryere yazıcam sizde burdan yardımcı olursanız sevinirm.. 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi..... parasını vericem ama uygun fiyatlı alabilirim ancak..... numaram 0539 400 50 15 istanbul maltepedeyim
düzenle den mesajı sildim sadece a harfi bıraktım fakat.... bana cevap yazanların üzerinde mesajımı görüyorum..... onlarda siliniyormuYa siz şaka mısınız, bütün sapıkları başınıza musallat edeceksiniz. Bu mesajının altından "düzenle" seçip tel nonuzu silin hemen
.................burda çok bayanın tel no sunu yazdığını görünce bişey olmuyor sandım.... bu kadar uyarı geldiği için sildimdüzenle den mesajı sildim sadece a harfi bıraktım fakat.... bana cevap yazanların üzerinde mesajımı görüyorum..... onlarda siliniyormu
...... ilgili bölüme derken......???? ben bu konuyu içinde telefon numarası yazdığım için silmek istiyorum... bir çok bayan beni uyardı. ben bir problem olmaz sandım ama meğer oluyormuş..... mesajı silmek için yardım edermsiniz nasıl sileceğim numaramıkonunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize
sitede konu silmek yasaktır....... ilgili bölüme derken......???? ben bu konuyu içinde telefon numarası yazdığım için silmek istiyorum... bir çok bayan beni uyardı. ben bir problem olmaz sandım ama meğer oluyormuş..... mesajı silmek için yardım edermsiniz nasıl sileceğim numaramı
Silemezler yasak...alıntı yapan arkadaşlar...............rica etsem .lütfen şu benim numaram olan mesajı silip yada düzenle yapıp bişekilde numaramı silermsiniz....
üzgün olacak kadar tanımışsın siteyimerhaba 2 senedir bu siteyi takip ediyorum yorumları okuyorum... bende üye oldum ama daha mesajlarımı bile okuyamıyorum.. birisiyle sohbet edemiyorum... çok karışık bir site... ben mesaja tıklıyorum bambaşka yerler açılıyo ooofffff
nie cok kolaymerhaba 2 senedir bu siteyi takip ediyorum yorumları okuyorum... bende üye oldum ama daha mesajlarımı bile okuyamıyorum.. birisiyle sohbet edemiyorum... çok karışık bir site... ben mesaja tıklıyorum bambaşka yerler açılıyo ooofffff