siteyi kullanmayı bilmiyorum yardım edinnnnnn

kızlar eski sitede arkadas ekleme yapılıyodu bir süre giremedgmde site değişmiş suan çoğu kısmı öğrendmde arkadas ekleme nerden yapılıyo onu çözemedim yardmcı olur musunuz ?

arkadaşlar.... bana gonal f lazım 450 2 kutu şimdi heryere yazıcam sizde burdan yardımcı olursanız sevinirm.. 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi..... parasını vericem ama uygun fiyatlı alabilirim ancak..... numaram ... istanbul maltepedeyim

Son düzenleyen: Moderatör:

Niye no yaziyosunn?? Cabuk yoneticiye ulas sildir!!!

Allah kimseyi çaresiz bırakmasın diyorum...

Ya siz şaka mısınız, bütün sapıkları başınıza musallat edeceksiniz. Bu mesajının altından "düzenle" seçip tel nonuzu silin hemen

Ya siz şaka mısınız, bütün sapıkları başınıza musallat edeceksiniz. Bu mesajının altından "düzenle" seçip tel nonuzu silin hemen
düzenle den mesajı sildim sadece a harfi bıraktım fakat.... bana cevap yazanların üzerinde mesajımı görüyorum..... onlarda siliniyormu

düzenle den mesajı sildim sadece a harfi bıraktım fakat.... bana cevap yazanların üzerinde mesajımı görüyorum..... onlarda siliniyormu
.................burda çok bayanın tel no sunu yazdığını görünce bişey olmuyor sandım.... bu kadar uyarı geldiği için sildim

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize
...... ilgili bölüme derken......???? ben bu konuyu içinde telefon numarası yazdığım için silmek istiyorum... bir çok bayan beni uyardı. ben bir problem olmaz sandım ama meğer oluyormuş..... mesajı silmek için yardım edermsiniz nasıl sileceğim numaramı

sitede konu silmek yasaktır.
bu bölüm benim bölümüm değil.
siz mune yada kazene mesaj atın isterseniz. onlar admin .

alıntı yapan arkadaşlar...............rica etsem .lütfen şu benim numaram olan mesajı silip yada düzenle yapıp bişekilde numaramı silermsiniz....

konu açabilmişsin bosver gerisini en zoru başarmışsın canm :)

Site gerçekten o kadar karişik mi geldi Nedense bana basit bir forum sitesiymiş gibi geldi.. Belki de ben alişkinimdir

üzgün olacak kadar tanımışsın siteyi

nie cok kolay

Bende hic anlamadim nasil kullanildigini yeni uyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…