en uygunu ceylin ama yakınının vardı sanırım bide delfin ,,delpin ,,
görümcemin kızının adı delfinle delpini hiç duymadım anlamlarını biliyormusun canım en uygun selin helin falan var ama çok demode oldu bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en uygunu ceylin ama yakınının vardı sanırım bide delfin ,,delpin ,,
kızlar benim çıkmam gerek tanıştığıma çok memnun olduum yarın buradaysanız laflarız biraazz zaman hiiç geçmiyoorr.. iii geceler hepinise
baktım canım delfin yunus balığı demek miş delpin çıkmıyor delphin çıkıyor ona hiç bakmadım yani
ne iyi olur hergün 2 3 kişi birden beklese bebişi onlarla bizde heycan yaşıoz
ama valla psikolojik mi neyse bende korunmama rağmen acaba hamile miyim der oldum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay hiç gülceğim yoktu alemsin valla ama saatin nasıl geçtiğini hiç anlamıyorum şimdi baktım 22:30 valla ii oldu bu başka türlü zaman geçmiyordu
kociş yok mu evde?
yok canım malesef o her sabah 8de gidiyor gece 23:30 00:00 gibi geliyor benimde evde yanlız canım sıkılıyor valla gündüz pek evde durmamaya çalışıyorum gezmeye gidiyorum akrabalara arkadaşlara falan ama gece evdeyim tabiii
:Saruboceq:
hoşbulduk güzelim..ben tam bir yıllık evliyim neden çünkü 21 haziran da evliliğimizin ilk yıldönümü olacak:)maalesef 10 ay vajinusmus çektim..elhamdülillah ki rabbim lutfetti şifaya kavuştum,şimdi de iki aydır bebek için uğraşıyoruz:) , iki adetmde de hayal kırıklığına uğradım,sanırım acele ediyorum,tam 10 aylık vajinusmusum bittiğinde anladım ki şifaya kavuşmamın sebebi kafaya takmamam ve işi oluruna koyuvermemizdi..eminim ki bu da öyle olacak (yani bebek)..ama hiç kolay olmuyor kafaya takmamak :)daha yeniyiz ya olur demi kızlar yaa...yumurtlama günlerine dikkat etmek önemli değilmi hamile kalmak için.rabbimhepimize hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda.:Saruboceq:
canım benim kıyamam san yalnızlık çok zor benim de kociş bigün var bigün yok sabah geldi düngece yalnızdım bugün evde evde 2 bilgisayar var o birinde ben diğerinde ara sıra konuşuyoz sabah yine yok akşama kadar o gelene kadar bende nette dolaşıom uyuyom derken zaman geçiyo pek dışarı çıkmıorum ben ara bu ara bayaa misafir vardı yatılı biri geldi diğeri gitti yoğundum bu ara dinlenmedeyim
yok canım malesef o her sabah 8de gidiyor gece 23:30 00:00 gibi geliyor benimde evde yanlız canım sıkılıyor valla gündüz pek evde durmamaya çalışıyorum gezmeye gidiyorum akrabalara arkadaşlara falan ama gece evdeyim tabiii
sen yine şanslısın ki küçük şehirdesin ben koca istanbul kaybolmaktan korkuyorum henüz 4 aydır burdayım bi yerde bilmiyorum eşimin akrabalarına yakınız kendi akrabalarımda tek amcam var o da istanbulun diğer yanıı gidim desem 2 saat yol zatende gitmem eşide kendide çalışıyo
evet o yönden şanslıyım turgutluda ilçesinde oturuyorum küçük bi kasaba yani buranın halkı kasaba diyor buraya ben bursadan burayya evlendim burda hiç akrabam yok yani ama 2tane görümcem var ve kardeş gibiyiz onlarla çok şükür hemen hemen hergün beraberiz o yüzden ailemin yokluğunu pek hissettirmiyorlar bana yani