Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

a.s.

ayyy efnanim çok sevindim valla yaa daha şimdi açtım,hatta diyordum benimle pek konuşan yok herhalde diye kaydirigubbakcemile3 nasılsınız efendiiim....

sağol canım biz iyiyiz aslında hep yazıyoruzda geçmişe bakıldığında görülmüyo arada kaynıyo canım senide listemize ekleyelim beklenen adet tarihini verde

yok yaa canım ben sanırım biraz soğuk kanlıyım eşimin ik dayısı 1 halası çok yakın aynı sokaktayız ama hala alışamadım gidip gelemiom eşim olmadan

oooo biz bayağı alıştık canım 3.5 yıl oldu artık kayınvalidem öyle eşimin bütün sülalesi burda zaten 4 amcası 2 halası 3 teyzesi 1 dayısı var yani bide bunların yengeleri enişteleri sülalenin 1 numaralı gelinide benim :hooray: yani en çok sevileni bende onları çooookk seviyorum iii geçiniyoruz yani allah bozmasın

oooo biz bayağı alıştık canım 3.5 yıl oldu artık kayınvalidem öyle eşimin bütün sülalesi burda zaten 4 amcası 2 halası 3 teyzesi 1 dayısı var yani bide bunların yengeleri enişteleri sülalenin 1 numaralı gelinide benim :hooray: yani en çok sevileni bende onları çooookk seviyorum iii geçiniyoruz yani allah bozmasın

maşşaallah Allah bozmasın :nazar:

a.s.

ayyy efnanim çok sevindim valla yaa daha şimdi açtım,hatta diyordum benimle pek konuşan yok herhalde diye kaydirigubbakcemile3 nasılsınız efendiiim....

aşkolsun canım kalbimi kırdın yani :roflol::roflol: neden konuşmayalım seninlee aaaaa olur mu hiiiiiççççççç:eek:lmaz:

kızlar bende ilk sieye geldiğimde benimlede kimse konuşmuyo sanırdım halbuki konuşmayı bilmezdim bulamazdım taaa eski tarihlere yazardım sonrad rüyalarıma girerdi beni hep dışlıyolar diyeee

kızlar bende ilk sieye geldiğimde benimlede kimse konuşmuyo sanırdım halbuki konuşmayı bilmezdim bulamazdım taaa eski tarihlere yazardım sonrad rüyalarıma girerdi beni hep dışlıyolar diyeee

:roflol::roflol: ay ay katıldım burda gülmekten :roflol:

kızzzzzzzzzlaar ben kaçtım hepinize ii geceler tatlı rüyalarr opuyorumnanaktan yarın görüşmek üzere şekerler kendinize kendiniz için iiiii bakın :KK3:

kızzzzzzzzzlaar ben kaçtım hepinize ii geceler tatlı rüyalarr opuyorumnanaktan yarın görüşmek üzere şekerler kendinize kendiniz için iiiii bakın :KK3:

git bakalım kocişin gelcek oldu iii geceler yarın mutlaka görüşürüz sabah erkende bilion masallal test yapıcakkkbilmiyorumkismile

git bakalım kocişin gelcek oldu iii geceler yarın mutlaka görüşürüz sabah erkende bilion masallal test yapıcakkkbilmiyorumkismile

evet canım hazırlık yapıyım kocişime malum :kedi: yarın akşama uğrarım herhalde merak ediyorum sonucu çok delikafadulden

şimdi listemizin ilk sırasında sevimsizim var bakalım hayırlısı olsun :lepi:

:Saruboceq: HAMİLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:
sevimsizim----------------????????hihoyyyt
huysuzoğlum------------ ?????????hihoyyyt
Selen208 ----------------- ????????hihoyyyt
Bebeg---------------------- 13 HAZİRANhihoyyyt
ozgurgokdeniz58 ------ ????????
hihoyyyt
sweet_drop -------------- 17 HAZİRAN hihoyyyt
masallal---------------------18 HAZİRANhihoyyyt
minikk----------------------20 HAZİRANhihoyyyt
gnl06 ----------------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
supeci --------------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
Melekzuzum------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
kmehtap ------------------22 haziranhihoyyyt
leyuze ----------------------22 haziranhihoyyyt
dejavu_one--------------24 HAZİRANhihoyyyt
tırtılkurabiye --------------26 HAZİRAN hihoyyyt
melisa87---------------- --28 HAZİRAN hihoyyyt
tenz---------------------28 HAZİRANhihoyyyt
Love-honey-----------------29 HAZİRAN hihoyyyt
meleğim_yildiz---------- --3 TEMMUZ hihoyyyt
humeyraa------------------------------7 TEMMUZ
Sbr ---------------------------- 9 TEMMUZ hihoyyyt
carmenn---------------------15 TEMMUZhihoyyyt
melisax---------------------18 TEMMUZhihoyyyt
bsbirkin------------------------20 TEMMUZhihoyyyt
bilmiyorumkismile HAMİLELİĞİ ŞÜPELİ OLANLAR bilmiyorumkismile
as108760 ----------------- ???????

HAMİLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK İÇİN BEKLEYENLER hihoyyyt

efnanim ---------------- AĞUSTOS hihoyyyt
jbys--------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt

:CüvCüv: BEN ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS İLK HAMİŞİMİZZZZZZ TEBRİKLERRR :dance: :dance:
ceylinaz ------------------- 10 MAYIS İLK SÜPRİZİMİZ TEBRİKLERR :dance: :dance:
azrayağmur--------------------18 HAZİRAN İLK ÜÇE GİREN SÜPRİZİMİZ TEBRİKLER:dance::dance:
bitanem16--------------------18 HAZİRAN ÇİFT SÜPRİZİMİZ TEBRİKLERRR:dance::dance:

Son düzenleme:
X