Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

bizim burda ecrin ceylin berfu berre eflin bunlar çok moda valla kaydirigubbakcemile3 hatta görümcemin kızının adı ceylin

bende nick imden belli olduğu kadarıyla azra yağmur düşünüyorum. oğluşumada rüzgar ismini koymak istiyorum

bizim burda ecrin ceylin berfu berre eflin bunlar çok moda valla kaydirigubbakcemile3 hatta görümcemin kızının adı ceylin

valla ben kızımın adını ya elif yda efnan olsun istiyorum babsıda okeyliyo bakalım şimdilik ama erkek hala düşünmedim

çıkmadan önce söylemek istedim
iyiki varsınız sadece ben yaşamıyorum bazı şeyleri bunu anladım bugün
hepinizze tekrar iyi geceler tatlı rüyalar

azra yağmur rüzgar çok güzel yağmuru bende istiyordum ama bütün tanıdıkların kızının adı yağmur efnanda değişikmiş güzel yani ama hiç erkek yok kaydirigubbakcemile3

çıkmadan önce söylemek istedim
iyiki varsınız sadece ben yaşamıyorum bazı şeyleri bunu anladım bugün
hepinizze tekrar iyi geceler tatlı rüyalar

ay canım sende iyiki varsın bende ilk kürtaj olupta araştırmaya başladığımda görmüştüm bu siteyi iyikide katılmışım kızlar aranıza en azından kocacığımın kafasını daha az şişiriyorum sempatiksalakcinni

azra yağmur rüzgar çok güzel yağmuru bende istiyordum ama bütün tanıdıkların kızının adı yağmur efnanda değişikmiş güzel yani ama hiç erkek yok kaydirigubbakcemile3

benim adım canan kızımda efnan olsun isytiyorum anlamıda hoş cennetteki güzel gözlü kız ve kimsede olmayan isimlerden adımada uygun ve KURAN'I KERİM'DE RAHMAN SÜRESİNDE geçiyo

bende aynen düşük yaptığımda bulmuştum bu siteyi ve dediğin gibi kocişin kafası ağrımıyo en azından

azrayağmur sen ne zamandır düşünüyordun ve kaçıncı ayda tuttuu

canım ben 1 yıl önce bebeğimi kaybettım sonrasında 7 ay psikolojik tedavi ilaçları ilaç içtim diye yapamadım. sonra rahim ağzı kanser virüsüne yakalandım derken. ancak şimdi ikinci denemem oldu canım. ben biraz zor kavuştum

benim adım canan kızımda efnan olsun isytiyorum anlamıda hoş cennetteki güzel gözlü kız ve kimsede olmayan isimlerden adımada uygun ve KURAN'I KERİM'DE RAHMAN SÜRESİNDE geçiyo

ay çok güzelmiş kız sanada uyuyor hakkaten acaba bende mi düşünsem bu ismi ne burda kimsede duymadım henüz ilk ben olabilirim tabi kızım olursa benim adıma uyucak güzel bi isim bulamadım hiç bilmiyorumkismile

ismin ne canım yardım edelim

canım beniim sen epey uğraşmışsın ama sonunda başarmışsıın...çok geçmişler olsuun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin... allahım bizleride bu kadar uğraştırmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…