Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Canım bence okadar bekledin bir kaç saat daha beklersin devlet hastanesinde yaptır testini artık bebeğin var tasarruf olur ama yinede sen bilirsin figencim

:)sbr,seni hamile sanmışım kusura bakma..ama belki de Allah söyletmiştir kimbilir..inşallah senden de alırız hayırlı haberi..

arkadaşlar,eskilerin yaptığı şu idrar testini sabahın ilk idrarıyla yapsak daha doğru olmazmı?hani bikaç saat su içmemek gerekiyormuş ya ben sürekli su içiyorum..hesap tutmam lazım en son ne zaman içmiştim diye..zor yani..

yok canım ben yol ücretini kasdetmiştim ve kadım doğumda yapıyorlar sanırım acilde kabul etmezler yarın poliklinik var

doğru diyor sbr bende dün sağlık ocağına gittim biz almıyoruz dedi acile git dedi hemde sabahtı verdim kanı 1 saattede çıktı sonuç hemen acildeki doktora gösterdim

evet burdaki sağlık ocağı da bakmıyormuş..idrarda bakıyoruz dedi hemşire.ben de özel hastanede 30 tl.yaptırdım.başka yerlerde 45 ti,30 tl.gene ucuz diye yaptırdım ama aslında 30 tl.bile çok ..

kızlar idrarın üstünde yağ tabakası yok bende sadece tortular alta çökmüş bide en önemli belirti idrar sapsarı hatta ilk idrar sarılığını sattan 2 hafta sonra gördüm ne kadar sarı dedim

iyi akşamlar herkesee
bnimde adetime 1 hafta var ama adet oldum az bı kanama geldi anlamadım
test yaptım ama negatıf çıktı hamile değilim demi :KK43:

X