Kızlar bende bişey öğrendim şimdi adet öncesi kuru günle diyo benim maşallah 3 4 gündür devamlı ıslak yok kesin ben pazar günü yumurtluyodum tuttu tavuk gibi kadınım maşallah devamlı yumurtluyorum ozaman :) :) :)
alınızda olsun sperm analizi için 3 gün cinsel perhiz yapmalı
Kızlar bende bişey öğrendim şimdi adet öncesi kuru günle diyo benim maşallah 3 4 gündür devamlı ıslak yok kesin ben pazar günü yumurtluyodum OZAMANDA tuttu HERHALDEtavuk gibi kadınım maşallah devamlı yumurtluyorum ozaman :) :) :)
O halde bu ay geçsin bir daha ki ayda regl olursam o ara yaptırıriz çocuk için boş geçirmeye zamanımız yok bizim dimi ama
ayyy inşallah vallla sen bu ay stres bayaa yaptın eğer hnmiş kalırsan bu ay bak kalkıp göbek atıcam senin için haberin olsun ayrıca en az ben hamiş kalmışım gibi sevinicem valla
28 ideal bir yaş bence ama çocuk yapmayınca ortada bir sorun olup olmadığını da bilemiyorsunuz.
Yani Allah korusun bende veya eşimde bir sorun var ise bilgimiz yok..
Allah bağışlasın evladınızı
canım ben mart ayında kadın doğuma gitmiştim kistim varmı diye hatta bekarken bile gittim çevremde böyle bir arkadaşım hamileyim diye gitti yumurtalık kanseri çıktı ihmal etmiyordum oyüzdende bende bir sorun yoktu biliyordum ama eşimi bilmiyordum tabii...her sene kadın doğuma gitmek şart yerimseniben teşekkür etmeyi umutmuşumD
Kızlar eşim işe gidicek yemek yapmam gerekiyor hem telefonu istiyor benden saat 7 de gelirim eşim gitsinde rahatlıkla görüşürüz ok...
canım ben mart ayında kadın doğuma gitmiştim kistim varmı diye hatta bekarken bile gittim çevremde böyle bir arkadaşım hamileyim diye gitti yumurtalık kanseri çıktı ihmal etmiyordum oyüzdende bende bir sorun yoktu biliyordum ama eşimi bilmiyordum tabii...her sene kadın doğuma gitmek şart yerimseniben teşekkür etmeyi umutmuşumD
ya ne bileyim bi yandan üzülüyom bi yandan gülüyom delirdim sanırım napayım be tatlım benim hep 2 yada 3 gün önce geldiği için çok yadırgadım hala gelmememsine ondan yani baksana hala yok ve adet içinde belirti yok:)
Yarın adet gecikmem için dr gitmeyi düşünüyorum.
Sizce doğrudan kadın doğuma mı gideyim yoksa sağlık ocağına mı..?
bir de bu tip muameyeneler nasıl oluyor elle mi..?
Ben işten çıkışta bel ağrımdan dolayı doktora gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum kızlar,en son 19 haziran.Ama adetlerim düzensiz..Şüpheli ilişkiler temmuz başı..Sizce bişey varsa çıkar mı kanda..Çünkü test sonucuna göre ağrı kesici içmeyi düşünüyorum, bel ve kuyruk sokumu denen yerde şiddetli ağrım var.
döllenmeden 7 ve 10 gün sonra kanda belli oluyo sen her ihtimale karşı en son hangi gün ilişkiye girdiysen ona göre hesapla ve iç ilacı bence