Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

amin canımm ama sende düşün bak daha erken dedik bu hallere geldik insan her istediği an maalesef bebek sahibi olamıyoo

Haklısın canım,yaşım da ufak değil.
26 yaşındayım,hayalim hep 30'dan önce anne olmak.
ama daha evliliğimizin tadını çıkartmadık,ikimiz de hazır değiliz.
ama dediğin gibi işin o kısmı da var off bilemiyorum..

arkadaşlar bende hasta olcam dedim acaip kasıklarımda ağrı ve göğüslerim şişti ayırt etmek imkansız ben böyle durumuda beklemediğim için hasta olcam diye düşünüyordum yalnız ben tam hesaplayamamışım yumurtlama döneminin ilk günü ve son günü korunmasız ilşki olmuş ayrıca sperminde 72 saat canlı kalma süresi varmış bilmiyorum bunuda :KK70:

canım işte bak herşey rabbim isteyince oluyo bide bak hani nasılsı bu aya ara verdik bebk olmaz diye stres yapmadın ve hamiş kaldınn bebişler zaten hiç umulmadık zamanda geliyolarrr

Haklısın canım,yaşım da ufak değil.
26 yaşındayım,hayalim hep 30'dan önce anne olmak.
ama daha evliliğimizin tadını çıkartmadık,ikimiz de hazır değiliz.
ama dediğin gibi işin o kısmı da var off bilemiyorum..

canım bende 2.5 yıl erteledimm tabii eşimde aynı karardaydı düşünmeye başladık 2. ay tuttu düşük oldu sonra beklemek istemediğim halde 3 ay ara dedi doktor dayanamadım 2 ay zor sabrettim ve yine beklemedeyimm bebek öyle bişiki sen istersin gelmez istemezsin gelirr rabbim hayırlısını versin

aynen efnanim 2.deneme ve oldu yaşım 28 bende aynen 30dan önce anne olmak istiyordum bebek düşünerek yapmadım ve oldu bir sorun yoksa bebek düşünerek yapmamak lazım kesinlikle:KK70:

Özlem herhangi bir sağlık güvencem yok.çalışmıyorum eşimden yararlanarak sigorta yaptırmak istiyorum çünkü ben 3 aydır doktor için ciddi paralar ödedim..tabiki bebeğimiz için buna değer ama zaten stresli bir dönem yaşıyoruz birde maddi yaşamayı hiç istemiyorum...Umarım senin içinde hayırlı olur.Allah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Canım eşinin sigortası ilede tedavi olabilirsin.Tabiki bebek için deger giden paralara ama imkanın varsa neden para ödeyesinki boş yere doktora?İnşallah isteyen herkese Allahım verir kısa zamanda.

Kızlar benden çok eşim stres yapmaya başladı kaç gündür oda erkek kısırlığını araştiriyor hemen ilk ayda olacak sanıyor o da

canımaslında en doğru olanı bebek yapmaya karar verir vermez eşlerin kontrolden geçmesi eşimde sperm analizi yaptırsın en azından zamandan kazanmış olursunuz ilk ay ama olsun en azından sebeb arayıp moraliniz bozulmaz ve kendinizde hata arayıp yorulmaz stres yapmazsınız

aynen efnanim 2.deneme ve oldu yaşım 28 bende aynen 30dan önce anne olmak istiyordum bebek düşünerek yapmadım ve oldu bir sorun yoksa bebek düşünerek yapmamak lazım kesinlikle:KK70:

ayy ne güsell bilion mu benim düşük yaptığım bebişimde 2. ay tuttu ve ilk ay thutmayınca sorun vardır tutmuyodur eminim yine tutmaz dedim ve tutmuş o yüzden çok inanıyorumm bek huysuz oğlumda ummadığı anda geldii tabii istisnalarda vardır ama

ceylinn geçen zaman senin aleyhine oluyo gibime geliyoo eğer bebişin varsa mutluluğu dört dörtlük yaşayamıyosun yoksada kendini şartlandiıyosunn ok mi herşeye hazır hissettiğin anda git doktora

Kızlar bende bişey öğrendim şimdi adet öncesi kuru günle diyo benim maşallah 3 4 gündür devamlı ıslak yok kesin ben pazar günü yumurtluyodum tuttu tavuk gibi kadınım maşallah devamlı yumurtluyorum ozaman :) :) :)

ceylinn geçen zaman senin aleyhine oluyo gibime geliyoo eğer bebişin varsa mutluluğu dört dörtlük yaşayamıyosun yoksada kendini şartlandiıyosunn ok mi herşeye hazır hissettiğin anda git doktora

canım eşimle konuştum yarın için izinliyim gidip yaptıracağım onda haklısın mutluluğu tam anlamıyla yaşayamıyorum ama her şeye hazırlıklıyım hemen çalışmalara devam edeceğiz

28 ideal bir yaş bence ama çocuk yapmayınca ortada bir sorun olup olmadığını da bilemiyorsunuz.
Yani Allah korusun bende veya eşimde bir sorun var ise bilgimiz yok..
Allah bağışlasın evladınızı :nazar:

canım bende 2.5 yıl erteledimm tabii eşimde aynı karardaydı düşünmeye başladık 2. ay tuttu düşük oldu sonra beklemek istemediğim halde 3 ay ara dedi doktor dayanamadım 2 ay zor sabrettim ve yine beklemedeyimm bebek öyle bişiki sen istersin gelmez istemezsin gelirr rabbim hayırlısını versin

Allah hayırlsıyla verir inşallah
Sanırım biraz psikoloji ile ilgili,stresle bekleyince nedense gelmiyor bebişler
Herkes aynı şeyi söylüyor ne zaman umursamamaya başladım,o zaman geldi diyor.
stres en kötü etmen .

X