Ne güzel gerçekten yaa.. Bu ay Mersinimize,sevdiklerimize güzel haberler gönderelim inş..
inşallah canım :Saruboceq: sen mesleğinden dolayı mı oradasın yoksa oralı mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel gerçekten yaa.. Bu ay Mersinimize,sevdiklerimize güzel haberler gönderelim inş..
kızlarrrrrrrrrr bi göz atın düzeltilecek bişe varmı
inşallah canım :Saruboceq: sen mesleğinden dolayı mı oradasın yoksa oralı mısın
Bende yok canım artık birdahaki aya inşallah bugün regl oldum
Mersinliyim canım.. Mesleğim ndeni ile şuan Erzurumda ikamet ediyoum..
merhaba herlese ben geldim..keyifler moraller nasıl
anladım canım ne güzel..... Ben çıkıyorum sonra yine denk gelirsek görüşürüz
Hayırlısı bu imiş bitanem.. İnşallah diğer ay bebiş haberlerini alırız...
rabbim ne zaman nasip ederse artık iltihaptan tedavi olursam daha kolay olur inşallah çokta üzülmedim çünki kilo fazlam var diyetteydim böylece biraz daha kilo veririm diye düşünüyorum
doktordaki ebe 1-2 haftalık hamilesin diyor ama benim bildiğim kadarıyla 450 değeri 4-5 haftalığa denk geliyo
canım hoş geldin... Benim adetime 1 hafta kala yada 10 gün kala kasık batmalarım olmuştu aynı zamanda beline vuruyorsa hamile olma ihtimalinvar canım senin adetine kaçgün var zaten o kasık ağrısı farklı bi ağrı adet ağrısı gibi değil araara batıyorherseke selam,
araniza yeni katildim...tek basima bu isin icinden cikamadim nette tarama yaparken ulastim bu foruma hemen uye oldum ve aranizdayim...yaklasik 6 aydir deniyoruz esimle bir turlu olmadi bu sebeple gecen hafta asilama yaptirdim..3 yumurtam vardi asilama yapildi ve bende sizler gibi adetimin gecikmesini bekliyorum...ancak tabi kafam surekli orda acaba oldumu olmadimi diye?yaklasik 3 gundur zaman zaman yumrutaliklarimda sanci oluyor ve belimde hafif bir agri..sizce eger hamileysem bu kadar erken belirti olurmu yoksa psikolojik mi bilemedim?eger icinizde tecrube eden varsa paylasirsaniz cok sevinirim..tum isteyenlerin en kisa zamanda muradlarina ermelerini diliyorum...