Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım benim eşinde baba olucak ondada bunun stresi olmuştur napsın adamcağız ama sen sakın stres yapma lütfen canım dediğin gibi herşeyin hayırlısı ne olursa öyle olsun canım sen kendini hiiiiç üzme olumunekankayizsmile

canım aynen katılıyorum arkadaşıma şimdi oda baba olacak diye belki stres yapıyodur sen şuan hamileliğin tadını çıkar oda alışır zamanla bu duruma

supheci canım belkide bu senin kuruntundur hormonlar değişiyor sende
psikolojikde olabilir bence sende abartıyor olabilirsin birbirinizi alttan almaya çalışın

neyse kızlar ben çıkıyım. biraz yürümek belki ii gelir akşam gelmeye çalışırım olmadı yarın sabah görüşürüz yine. kendinize çook ii bakın

ah canım üzme kendini bebeğe zarar verirsin ne diyorki eşin nasıl davranıyor üzüldüm bak şimdi
genelde kadınlar hassas olur hamilelikten sizde ters tepti adam şoku atlamadı galiba

neyse kızlar ben çıkıyım. biraz yürümek belki ii gelir akşam gelmeye çalışırım olmadı yarın sabah görüşürüz yine. kendinize çook ii bakın

hamile kadın hormonları tavan yapmış durumda çok duygusal tabiki eşininde duyarlı olması lazım tabiki ama herkes şanslı olmayabiliyo ama bebiş varya gerisi önemli değil şüpheci hepimizin hakkında hayırlısı :ecrin_bebek:

kızlar bende yalancı tavukgöğsü yapıp geliyorum hemen evhancım boyutuna göre değişiyor 15-20 tane çıkar ama

anlaşıldı herkez bugün tatlı krizine girmiş hamaratlığınız üzerinizde bakıyorumda :)))

ay canım ya öyle dün herkes konuşmuş sabahtan beri aklımızda tatlı var allahtan bide hamile olsak ne olacak bilmiyorum

ay canım ya öyle dün herkes konuşmuş sabahtan beri aklımızda tatlı var allahtan bide hamile olsak ne olacak bilmiyorum

ben kendimi düşünemiyorum ama hamile kaldığım zaman bebişimin kilo alması için beslenme şekilleri varmış mesela ebru şallı demet şener çubuk gibi kaldılar hamilelikten sonra

hoşgeldin candas iyiyiz valla ne olsun işte hepimiz hamarat olduk bugün kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın

bende iyiyim kızlar :) işlerden ancak fırsat buldum, bi kızlara bakayım dedim :)

Hayırdır sbr, ne hamaratlığı? Tatlılardan bahsediyoruz galiba :)

bende iyiyim kızlar :) işlerden ancak fırsat buldum, bi kızlara bakayım dedim :)

Hayırdır sbr, ne hamaratlığı? Tatlılardan bahsediyoruz galiba :)

evet canım tatlı krizine girdik hepimiz :KK1: hamişlerinde canı çekicek valla benim bile konuştukça iştahım açıldı (gerçi hiç kapanmadı gitti) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X