Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

teşekkkkür ederim..geçen ay kontrole gittiğimde 20 mm çapında yumurtam vardı drum bugün yarın çatlayacak gibi çalışın dedi çalıştık ama tutturamadık yarın beta hcg baktıracaktım ama bugün mens oldm..:çok üzgünüm:doktorumda bu ay için yumurta çatlatma tedavisi yazdı bugün..ama biz bu ay izine çıkcağımız için kullanmıycam kontrolde olamıycam çünkü bidahaki ay ilk denemeyi yapcaz inş.. bukadar

efnanim hoşgeldin canım yaa gözümüz yollarda kaldı resmen kaç gündür masalal as1087.. hamile canım

efnancım bak ne dicem bu liste baya bi kalabalık gözüküyo,eğer sanada mantıklı gelirse,hamiş olan annelerimizi yazdığın zaman üst taraftan silsen olmazmı...böylece liste daha belirgin olur diye düşündüm,sen bilirsin de yine cnm...

inş canım.. saol ben buraya dertlerimi sevincimi paylaşmak için geldim hepimiz için hayırlısı ama en kısa zamanda demi?

teşekkkkür ederim..geçen ay kontrole gittiğimde 20 mm çapında yumurtam vardı drum bugün yarın çatlayacak gibi çalışın dedi çalıştık ama tutturamadık yarın beta hcg baktıracaktım ama bugün mens oldm..:çok üzgünüm:doktorumda bu ay için yumurta çatlatma tedavisi yazdı bugün..ama biz bu ay izine çıkcağımız için kullanmıycam kontrolde olamıycam çünkü bidahaki ay ilk denemeyi yapcaz inş.. bukadar

inşallah bi dahaki aya tutturursunuz canım hiç üzülme hayırlısı ne zamansa o zaman olur

testlerinin temiz çıkmasına çok sevindim canım gözünaydın

sağol canım

efnancımm hoşgeldin cnm nerelerdesin misafirlerinmi vardı yoksa yine?

teş.ederim canım misafir gelecek sanırım dün gelin dedim tel açarız dediler hala açmadılar ama ben sabahtan beri hazırlık yapıom
inşallah gelirlerde kaygısını atarım diyorum ama
sen nasılsın ?
bizim kızların son durumları ne?

efnancım bak ne dicem bu liste baya bi kalabalık gözüküyo,eğer sanada mantıklı gelirse,hamiş olan annelerimizi yazdığın zaman üst taraftan silsen olmazmı...böylece liste daha belirgin olur diye düşündüm,sen bilirsin de yine cnm...

aslında siliyorum ben bi bakım silmemişmiyim

bencede efnancım şüpheci hala üst tarafta onu gözden kaçırdın herhalde canım listeyi düzenlersin artık melisa87 zaten hiç girmiyor bu görev sana kaldı

kızlar hamişleri tebrik etmekten kendi durumumu yazamadım sizlere bugün sol kasığımda çok sancı vardı sizce neden olabilir

kızlar ben şüpheciyi zaten çıkarmıştım
hamiş listesine eklemiştim sayfa 342 de listemiz bakın acaba ben mi göremiyorum

sağol canım

teş.ederim canım misafir gelecek sanırım dün gelin dedim tel açarız dediler hala açmadılar ama ben sabahtan beri hazırlık yapıom
inşallah gelirlerde kaygısını atarım diyorum ama
sen nasılsın ?
bizim kızların son durumları ne?

cnm iiyim bende bugün adetim bitti yıkandım az önce hazırlandım falan,tam gaz çalışmalara devam inş,valla kızlardan pek haberim yok gibi çünkü girip çıktığım için sadece aklımda kalan,şüpheci kan testinde 4 haftalık çıkmış,masalllal hamiş,leyüze adet olmuş,inş yanlış yazmamışımdır.ve aramıza yeni katılanlarda oldu....olumunekankayizsmile

saol sende hoşgeldin yokmuşşun galiba..

evet canım 2 gündür hatta 3 gündür misafirliklerle uğraşıodum giremedim beklenen adet tarihini yaz senide ekleyim

cnm iiyim bende bugün adetim bitti yıkandım az önce hazırlandım falan,tam gaz çalışmalara devam inş,valla kızlardan pek haberim yok gibi çünkü girip çıktığım için sadece aklımda kalan,şüpheci kan testinde 4 haftalık çıkmış,masalllal hamiş,leyüze adet olmuş,inş yanlış yazmamışımdır.ve aramıza yeni katılanlarda oldu....olumunekankayizsmile

:nazar:
amaaaanınnn essah mı hemen düzeltiyorum

canım yazdım sna okumadınmı masalal ve as1087.. hamile

amaaaanınnn essah mı hemen düzeltiyorum

bebeg ve leyuze adet oldu canım işte burayı bir gün dahi olsa ihmal edersen böyle oluyor yetişemiyorsun canım ben artık geçmişi okumayı bıraktım valla kaydirigubbakcemile3

bak mesela masallal hamiş,üstten sil,bebeg adet olmuştu onu sil,leyüze adet oldu onu sil,yani yeni tarihlerini at.

kızlar hamişleri tebrik etmekten kendi durumumu yazamadım sizlere bugün sol kasığımda çok sancı vardı sizce neden olabilir

aaa neden acaba cnm ya adet günün ne zamandı senin yoksa dicem hani adetmi olucan...üşütmüşte olabiirsin canım ya dikkat et.:sm_confused:

X