Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

o olsa bi bide üstüne dioki ben size dedim işte zamnın yapın koyun bi kenara istemiyorum istemiyorum dediniz şimdide olmazsa görürsünüz ilk ayda bu stres alahım inşl 2. ayımda nasip edr

canım ya nedemek zamanında yapıp koysaydınız kenera hay ALLAHIM ya zaten insanın kendi derdi yetiyo bide söylenmez ya ayıptır tamam istemek haklarıda bu kadar karışmaya hakları yok bence canım

öle zaten cnm daha neler eler ya maddi durumdan ve yeni ewli olduğumuz için istemediik zamana boraktık yok efendm prinç unuyla beslemiş illa mamamı gerekiyormus doğan büyürmüş yni neden ben bebeğimi herseyden mahrum edeyim milletin cocuklarının yaptıklarnda gözü kalsın

çok haklısın canım benim ya işte kendi isteklerini çocukken üstümüzde uyguladıklarından büyüğüncede aynısını yapmaya çalışıyolar bi düşünseler ahhhh ahhhhh bizimde her iki taraf çok istiyo biliyorum ama onlar söylemedi ALLAHTAN bazen ima oluyo okakadar boşver sıkma canını bu dünyada nezaman yiyecek lokması olucaksa ozaman gelir zaten hiç canını sıkma millet istiyo diye düşünme siz isteyin gerisi mühim değil çok

aman allahın gücüne gitmesinde bazen saçmalıyorlar benimkide hala yapmadın millet artık kısırmı diyecek falan diyor konuşan konuşsun bakıp geçindirecek olan benim bakamayacağım çocuğu dünyaya getirip niye çile çektireyim diyorum zamanı şimdi geldi bizde kenarda belli bi birikim evlilik tam rayına oturdu annemde artık temmelli geliyor (almanyadaydı) ben yine çalışa bilirim çocuğumuda anneme emanet edebilirim
millet evleniyormuş hemen ilk geceden hamile kalıyormuş marifet sanki sonra peş peşe doğuruğ bakamıyorlar karınlarını zor doyuruyorlar
bence bi çocuğun geleceğini önce sağlama alıp iyi karar vermek lazım tabi herkesin kendi düşüncesi yinede allahın gücüne gitmesin

işin aksi benm annem hiç istemio hergun kavga ediyruz ben iki arada kaldım annemle bu yuzden konusmuorm cok fazla olmayıncada moralim bozuldu iki arada bi derede kaldım cok mutsuzum ben ya

OFFF BU KAYNANALAR HıÇDÜŞÜNMEDEEN KONUŞUYOLAR SıZDE CEVABINIZI SAKINMAYIN KIZLAR YADA EŞLERıNıZE SÖYLEYıN ONLAR UĞRAŞSINLAR BEN MESELA KAYIN VALıDEME CEVAP VERMEM CANIMI SIKACAK BıŞı SÖYLERSE EŞıME ANLATIRIM BENıM SÖLEYECEĞıMı O SÖLER DıMı AMA MADEM BÜYÜYÜMÜZ BıZDE KOCALARIMIZLA HALLEDERıZ AMA BAZEN LAFLARININ NEREYE GıDECEĞıNı BıLMıYOLARYA DELıRECEK GıBı OLUYORUM :kızgın:

vallaha eda benim yapımda var zaten herkesle iyi geçinirim kırıcı olmamaya uğraşırım ama isterse babam olsun haksız laf edilirse içimde durmaz yüzüne karşı söylerim fikrimi hiç ben öyle eşime anlatıp onun canını sıkmam direk kayınvalideme söylerim düşüncemi kırmamak şartıyla tabiki artık o nasıl anlarsa anlasın beni bilen biliyor zaten
gerçe benim pek büyük sorunlarım yok eşimin ailesiyle çünkü sürekli görüşmüyoruz ayda bir iki kere kısa süreli ziyaretler eşim öyle uygun görüyor açıkcası pek anlaşamıyorlar

22 yasındayım cnm 14aylık ewliyim neymiş bakamazmısım azcık daha gezcekmişim iide ben istiyorum ya sonra pişman olurmusum bende sen beni yaptığına pişmanmısın dedm? ne alaka dio kaynanamda bak görüomusun dio senden kaç ay sonra geldi hemen hamile kaldı sen daha otur dio hiç millet var yok bilmeden herkesin yanında söler offf off var ya cıldırcam ya ben

aman canım bakacakta büyütecek olanda sen ve eşin o yüzden kendiniz en uygun nezaman diyorsanız öyle yapın hoş doğunca annen istemeyecek değil ya senden çok sever vallaha kaynanıda takma boş ver sonuçta her koyun kendi bacağından asılır allah korusun hemen olsaydı bakamasaydınız ne bileyim maddi yönden falan kaynanın çokmu hoşuna giderdi hiç aldırış etme vallaha milletin yanında dersede desin çekinme söyle bakacak olan benim de
bence eğer maddi sıkıntın yoksa evliliğindede bi sorun yoksa niye yapmayacaksın
ha bende öyleydi hemen yapsaydım çalışamazdım işi bırakmak zorunda kalırdım ozamanda maddi olarak illaki sıkışacaktık çocuğa yazık günah olurdu diye düşündüm ama şimdi belirli bi miktar kenara attım annemde geliyor dediğim gibi bakmayada biri var yine çalışa bilirim evliliğimdede yine oluyordu tartışmalar gerçe her evlilikte var ama huyumuzu suyumuzu ancak tam öğrendik

benim kaynanamda ikinciyi yapmıyorum diye bana laf sokuyo arada sırada kızım 7 yaşında olduya artık hamile kalırsam en çok o sevinecek galiba

X