Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:lepi:
adet oldum sanmıştım ama kahve lekeler devam etti ama düşük tehdidi VAR 5+5 günlük bugün dr a adet sonrası kahve lekeler yüzünden gittim adam da smear yaptı önce sonra sen hamilesin dedi ŞOK TAYIM ALLAHIM sen hayırlı bebek ver dileyen herkese içindede bana

CANIM GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVıNDıM :teytey:ADET TARıHıNı VERDE HEMEN SENıDE LıSTEYE EKLEYEYıM CANIM CANIM BENıM ALLAH SAĞ SAĞLıM KUCAĞINA ALMAYI NASıP ETSıN ıNŞALLAH AMıN :SaruboceqARISI BAŞIMIZA YALNIZ DıKKAT ET KENDıNE OLURMU BıDE BEBıŞıMıZE TABı

bgn süper şeyler duydum walla burda çok tebrik ederim tatlım iyi dinlen allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn =)

BugÜn sÜper haberlerımız var ya bomba gıbı haberler aldık Çok mutluyuz Çokkkkk bıgÜnde 3 hamıle haberı sÜper ya

günün ikinci güzel haberiiiiii tebrikler canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşşş aman dikkat et 5+5 anlamadım ama kaç haftalık:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım hu hu ordamısın listeye senide eklicez hadi en son adet tarihini yazda ekleyelim biran önce canım

gözün aydın canımmmm :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…