kızzlar vallahi oku oku bitmedi ay,neyse ben çıkıyorum cnm eşim geldi öptüm hepinizi döncem ben yine
AMİNNNNNNNNNNNNN:):Saruboceq:canım inş birleşirsiniz hayırlısı olsun
olleeyyyyyy......yakutummmm hoşgeldin masallal ve şüpheci hamile :teytey:
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:lepi:
adet oldum sanmıştım ama kahve lekeler devam etti ama düşük tehdidi VAR 5+5 günlük bugün dr a adet sonrası kahve lekeler yüzünden gittim adam da smear yaptı önce sonra sen hamilesin dedi ŞOK TAYIM ALLAHIM sen hayırlı bebek ver dileyen herkese içindede bana
adet oldum sanmıştım ama kahve lekeler devam etti ama düşük tehdidi VAR 5+5 günlük bugün dr a adet sonrası kahve lekeler yüzünden gittim adam da smear yaptı önce sonra sen hamilesin dedi ŞOK TAYIM ALLAHIM sen hayırlı bebek ver dileyen herkese içindede bana
kızlarr dün akşam hepiniz içinnnn yasin okudum akşammm inşş hepimmiz hamiş oluruzzzz....
canım gözün aydın çok sevindim :teytey:adet tarihini verde hemen senide listeye ekleyeyim canım canım benim allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah amin :saruboceq:darısı başımıza yalnız dikkat et kendine olurmu bide bebişimize tabi
tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşşş aman dikkat et 5+5 anlamadım ama kaç haftalık:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlarr dün akşam hepiniz içinnnn yasin okudum akşammm inşş hepimmiz hamiş oluruzzzz....
tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşşş aman dikkat et 5+5 anlamadım ama kaç haftalık:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım hu hu ordamısın listeye senide eklicez hadi en son adet tarihini yazda ekleyelim biran önce canım