Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şimdi adet oldum kızlar kmehtap umarım sen olmazsın bebek vardır
saolun hepinize ,Allah herkese nasip etsin inşallahh
kızlar 3 gündür nete giremedim sonucu yazıcaktım size
HAMİLEYİMMMMMMMMM:CüvCüv:
canım dr a gittinmi kaç haftalıkmış
saolun hepinize ,Allah herkese nasip etsin inşallahh
kızlar selam tekrar çok gremediğim için nete yazamadm hamile arkadaşm tebrik ediyorum inşallah sağlıkla alırsın kucağına darısı bizim başımızaaa:ecrin_bebek:
yok canım gitmedim henüz tahminime göre 3.5 haftalık,adetimde geçti zaten,pazartesi gitmeyi düşünüyorum,bide 2 ay önce düşük yaptığım için tedirginimde açıkçası ,biraz geçsin de öyle gidim diyorumbilmiyorumkismile
tebrikler masallll. azra sen ve ben aynı günlerde öğrendik neredeyse. rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah. ve isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın. dualarımız onlarla olsun...
tebrikler masallll. Azra sen ve ben aynı günlerde öğrendik neredeyse. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah. Ve isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın. Dualarımız onlarla olsun...
Canım hadi hayırlı olsun.kızlar 3 gündür nete giremedim sonucu yazıcaktım size
HAMİLEYİMMMMMMMMM:CüvCüv:
Canım hemen izleyeceim.canım googleye gebelik için kan testi ne zaman yapılmalı yaz kağan kocatepeden dinle istersen bende duygduğumda çok şaşırmıştım ama öyleymiş o yüzden bebk düşününce ağır işler yapmamk gerek