Wow bu güzel haber işte . Lets party girlsaaa gerçekten oradaymış. hiç bakmamıştım smiler lar da gelmiş
hızlı cevap yazma özelliğini çok sevdim .benim gibi üşengeçler için ideal.
kaç yıldır mesaj sayım 632 lerde sırf ayrı cevap yaz butonu açma üşengeçliğimden
topikte muhattap olmayacağım bi tipsin espiri yeteneğinde sıfır anlaşıldı başarılaaaarfesat düşündüğümüde nerden çıkardın ilk paylaşımımı sabah yaptım ve sayfaya alışamadığımı belirttim o yüzden ilk başta bocaladım dedim alışmaya başlayınca yine aynı sayfaya yazayım dedim sabah gelen yorumlara cevap olsun diye ,hem normal hepi topu üç gündür burdasın diye saçma bi takip ve yorumla bence sen fesata giriyosun.
mesaj tekrarı.fesat düşündüğümüde nerden çıkardın ilk paylaşımımı sabah yaptım ve sayfaya alışamadığımı belirttim o yüzden ilk başta bocaladım dedim alışmaya başlayınca yine aynı sayfaya yazayım dedim sabah gelen yorumlara cevap olsun diye ,hem normal hepi topu üç gündür burdasın diye saçma bi takip ve yorumla bence sen fesata giriyosun.
sıfırmı bilemezsin ama uyuşmadığı kesin anca gidersintopikte muhattap olmayacağım bi tipsin espiri yeteneğinde sıfır anlaşıldı başarılaaaar
Bunu bende ogrenmwk istiyorum ya bi dunya odul geldi ama nasil ne olur bilmiorm :) kazen aciklama yapsin artik yada cozen varsa banada yazsin :) yazik olmasin hediyelerim :)bu ödül puanı ne oluyor ki bilen var mı?
Evet ya kendimi ifade edemiyomuşum gibi geliyodu sanki iyi olduifadelerimiz geri gelmiş ya artık benim için sorun yok onlar yokken KK GİBİ değildi burası
bana da geldi ama ben de tam olarak çözemedim ne hediyesi olduğunu dur bakalım sayfa yeni anlarız yakında :)Bunu bende ogrenmwk istiyorum ya bi dunya odul geldi ama nasil ne olur bilmiorm :) kazen aciklama yapsin artik yada cozen varsa banada yazsin :) yazik olmasin hediyelerim :)
İlk anlayan konu acip bizide aydinlatsinbana da geldi ama ben de tam olarak çözemedim ne hediyesi olduğunu dur bakalım sayfa yeni anlarız yakında :)
kesinlikle ....An
İlk anlayan konu acip bizide aydinlatsin
hatta kazen konu acsa solese bi rahatlasak
:))
hiç sorma yaa,belki onlarda kıpırdanmaya baslar ılerde..bakalım..o değilde senin avatarının bi havası hoş bi ukelalığı vardı
çok beğeniyodum
yalan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?