sitenin yeni hali

he iii o zaman...ya sitede 2 konu içinde gidip geliyorum daraldım......bebeiş var tam çözemedim bu haliyle hiç sevmedim nolcek böle
valla ben birde eski konularla smilelerin yerini çözersem kulübün yeni kullanma kılavuzunu yazabilecem tatlım takipte kal

valla ben birde eski konularla smilelerin yerini çözersem kulübün yeni kullanma kılavuzunu yazabilecem tatlım takipte kal
hızlısın valla kafama takılanları sorarım sana ..... dediğim gibi bebeiş var adapte olamıyorum....smeley o kadar sanırsam

Yazı font ve rengini her mesajda tekrar ayarlamak gerekiyor
Smileyler de çok az eskiler çok şirindi

valla canım senin benim farketmez konu sahibinin eski konularına bakmak ana görevlerimizdendi ya

Onuda ben buldum sanırım canım profilde hakkında kısmında etkileşim var altlarda orada yazıyor eski konular var dün girdim benim bütün açtığım konular vardı ama şimdi tıklıyorum boş çıkıyor bilemedim

lilciğim bu arada sende mi bursadasın kız,ben o kadar bursadan görüşecek arkadaşlar ardımda kimse çıkmadı ya:)) baaaak yakaladım vallahi bırakmam bi gazozumu iç

lilciğim bu arada sende mi bursadasın kız,ben o kadar bursadan görüşecek arkadaşlar ardımda kimse çıkmadı ya:)) baaaak yakaladım vallahi bırakmam bi gazozumu iç

Bursa topiğine daldım bir ara ben herkes bir merhaba dedi sonra sallamadılar bende çıktım Valla olur bir gazozunu içerim çok denk geliyorum bu aralar sana ben zaten

Bende beğendim. Beğenme tuşunun olmasını daha da çok beğendim . Katılıyorum tuşunu beğenmemiştim. Cevap yazmakta pratik olmuş hakkaten . Bi de okunmamış mesajlara yeni demesi çok hoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…