sitenin yeni hali

Detay detay yazmışsın valla :) Ama genel olarak memnuniyetsizlik fazla. Benim kafam döndü ne nerede diye
Nicocan valla aslında bazı şeyler eski halindeki gibi olsa yeni hali fena değil.
Anladığım kadarıyla yöneticiler kolaylaştırmak istemişler bildirim beğeni ve yorum yazma olayını iyide olmuş bence zamanla eksiklerde oturur inşAllah özellikle çizelge proluk ve yazı tipi bide en önemlisi smileleeeeeerrrrrrrr

Bilmiyorum ama bence eski hali daha iyiydi Ben hiç sevmedim.

bu siteye ne olmuş ya güncelleme yapılmış ama yeni halini, sevmedim hiçbir şey bulamıyorum profile girip açılan konuları ne bileyim buna benzer hiçbir şeyi bulamıyorum

ya siteyi eski haline çevirin
Karışmııııış görünüyor bayağı şeye benzemiş bilgi paylaşım sitelerine :)

İzlediğin konular bu bölüm yok
sadece mesaj geliyor onu açıp tıklayacaksın oda açılmıyor o bölüm dursaydı şikayetim olmayacaktıı diğer eski kk yazdığım mesaj gitmiyordu kaç defa tıklıyordum şu an ki sistem basitleştirilmiş oda bazı bölümlerin yok olmasına sebep olmuş ,değişim şart çünkü her daim slstem yenileniyor şu sanal donyada , evet eski tanıdık bildik sistem iyiki ama kaldıramıyordu yükü ki artık eski gelmeyecek ,alışmakta fayda var

konuda olan üyeler görünmüyor,önceki halinde alışkın olduğumuz pek çok şey yok..

bende uğur böcüğümle 9 ay önce evlendim ama gitmiş neden gitmiş bilemedim valla..

Ben baktım ki gitmiş yeniden yapim dedim olmadı yine.
Bende sadece kendi aramızda sözlü olduğumuz halde sözlü çizelgesi yaptım.
İlişkimi takip etmek hoşuma gidiyor valla ne yapim

Ben baktım ki gitmiş yeniden yapim dedim olmadı yine.
Bende sadece kendi aramızda sözlü olduğumuz halde sözlü çizelgesi yaptım.
İlişkimi takip etmek hoşuma gidiyor valla ne yapim
seninkini görüyorum ben sen göremiyomusun 3 yıl 8 ay 19 günmüş benimki nerde

seninkini görüyorum ben sen göremiyomusun 3 yıl 8 ay 19 günmüş benimki nerde

Yok canıımm ben görüyorum bunu ama DAİSYPATH dan vardı benim eski çizelgem oydu uğur böcüklü fln onu daha çok seviyodum nedense KK nın çizelgeleri bana çok kuru geliyor
Ama göncelleme nedeniyle silinmiş tekrar yapim dedim olduramadım.
Bende mecbur KK dan yaptım şimdi seninkide daisypath danmış sanırım çıkmadığına göre "Kişisel bilgiler" den sende çizelgeni yapabilirsin.

kk bağımlılığından kurtulmak için iyi bir fırsatmış gibi aslında :)
bunu duyan mune tek bir hamleyle siteyi en eski haline çevirirmiş ne gülerim

buldum buldum bir tek smileler kaldı onlarıda bulursam tamamım siteyi kabullenebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…