Nicocan valla aslında bazı şeyler eski halindeki gibi olsa yeni hali fena değil.Detay detay yazmışsın valla :) Ama genel olarak memnuniyetsizlik fazla. Benim kafam döndü ne nerede diye
Nicocan valla aslında bazı şeyler eski halindeki gibi olsa yeni hali fena değil.
Anladığım kadarıyla yöneticiler kolaylaştırmak istemişler bildirim beğeni ve yorum yazma olayını iyide olmuş bence zamanla eksiklerde oturur inşAllah özellikle çizelge proluk ve yazı tipi bide en önemlisi smileleeeeeerrrrrrrr
Karışmııııış görünüyor bayağı şeye benzemiş bilgi paylaşım sitelerine :)bu siteye ne olmuş ya güncelleme yapılmış ama yeni halini, sevmedim hiçbir şey bulamıyorum profile girip açılan konuları ne bileyim buna benzer hiçbir şeyi bulamıyorum
ya siteyi eski haline çevirin
bende uğur böcüğümle 9 ay önce evlendim ama gitmiş neden gitmiş bilemedim valla..
seninkini görüyorum ben sen göremiyomusun 3 yıl 8 ay 19 günmüşBen baktım ki gitmiş yeniden yapim dedim olmadı yine.
Bende sadece kendi aramızda sözlü olduğumuz halde sözlü çizelgesi yaptım.
İlişkimi takip etmek hoşuma gidiyor valla ne yapim
Bende sevmediğim için pek fazla girmiyorum artık KK'ya. Belki böylesi daha iyidir en azından başka işlere veririm kendimi:)
Benimde hiç giresim gelmez artık kaybolmuş gibi hissediyorum sitede
seninkini görüyorum ben sen göremiyomusun 3 yıl 8 ay 19 günmüşbenimki nerde
seninkini görüyorum ben sen göremiyomusun 3 yıl 8 ay 19 günmüşbenimki nerde
mesela üyeye giriyorum açtığım konular falan vardı onlar yok
smileyler yok tam bir arapsaçına dönmüş
en iyisi artık kk girmemek
aynenEskiden ne güzeldi
aynen
öfff hiç sevmedim ya siteyi eski haline çevirin yada biz hiç girmeyeeğiz
hiçbir istediğimi bulamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?