• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sitenin yeni hali

konuya cevap yazmak ıcın taaa zemın kata ınmek işkence..

kım cevrım ıçı göremiyorum..

Pro olan ve olmayan herkes aynı olmuş..

ve 6 ordegımın hiç olması da cabası..

tek ıyı yönü artık telden gırebılıyor oluşum..uyumlu hale gelmış

birde eskiden konuları ayırırlardı işte eşiyle problem yaşayanlar iş arkadaşıyla vs. o zaman konular sanki bu kadar birbirine girmiyordu

Ayyyy çıldırıciiiimmmmmmm..
Çizelgemdeki sağda bulunan yüzükler solda bulunan gelin damat karikatürleri habire değişiyor..
Son sayfada iki yorumum var ikisindede karikatürler farklıııı Allahııımm yaaa :eek::eek::eek::eek::eek:

bırde su profıllerde duran YENİ butonunu anlamadım..ne işe yarıyor..

basınca kk Facebook çıkıyor..ne lüzumu varsa

avatarlar hareketsız..adrıana bile beğenmemiş,kafayı kaldırıp bakmadı bile sıteye bir kez olsun

Çıkış yap butonunu bulamıyorum ?????
Sayfanın sağ üst kısmında nickiniz yazıyor.. "Gelen kutusu""Bildirimler" fln var yanında..
Mausu nickinizin olduğu kısma getirince (tıklamaya gerek yok) aşağa doğru bir pencere açılıyor en altında sağda çıkış yazıyor..
Ordan çıkabilirsiniz

Alışınca güzel olabilir fakat şuan epey zorlanıyorum hem iki kuşum olsun diye o kadar uğraştım durdum tam kuşlarım geldi site değişti çok kırgınım :p

Ben de sevmedim ama ben genelde yenilikleri sevmem zaten ilk başta. Sonradan alışınca bu daha iyiymiş derim. İnsanoğlu nelere alışmıyor ki kızlar, buna da alışırız.

kimleyim nerdeyim bilmiyorum vallao_O
KK eski haliyle çok güzeldi yada alıştığım için öyleydi :oops:
Ayy bide ben alışkanlıklarımdan kolay kolay vazgeçemem
Bir iki yıl Ahhh eski KK günleri diye söylenir dururum:D

Site hem görünüş hem de hız açısından eskisinden kat kat iyi olmuş. Önceden konuya yorum atmak bile zahmetliydi, şimdi hemen altta boşluk var yazmak için.
Fakat daha yeni olduğu için ufak tefek eksikler olabilir, hoş görmek lazım. Kolay değil siteyi bu kadar hızlı duruma getirmek, düzenlemek. Zamanla isteklerinize cevap verileceğini düşünüyorum.

Ben beğendim aslında:rolleyes: Evet smiley ler kisitli belki.
Yabancı gelmesi normal daha alisamadik. Bu haline alisacagiz sonra değiştiğinde yine aynı seyleri dusunecegiz kizlar biraz zaman:p

Back