Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

inş. Bu ay anne olursun canım yaaa

inşaallah bide kocişimide kandırabilirsem 2 sene olmaz dio neredeyse 1 senemiz dolucak önceden bende istemiyodum. ama baktım çevremdeki anneler çok güzel bi duygu allah sanada tattırsın bu duyguyu diyolar ister istemez etkileniyosun bebiş görünce.

bende çok etkileniyorum

kızzlar bende geldiiiimmmm inşallah bu topik hepimize uğur getirir canlarııııımmmm

kızlar bi sorum var ufaccccccıııııkk minnacık lütfen cvp yazın benim göğüslerim dün ve bugün aşırı derecede büyüdü birden sanki aşırı diyorum çünkü normalde sütyende biraz boşluk kalırdı şimdi taşıyorlar sütyenden fışkırıyorlar resmen neden acaba hamilemiyim desem daha 7 temmuzda oldum adet ve eşimle toplasanız 2-3 kez birlikte olduk hem hamile kalsam bile erken değilmi belirtiler için yani hamile değilimdir de neden diye soruyorum bide yumurtlama günlerimdeyim acaba ondan mı ki ay yardımcı olun bana kızlar yaaaaaaaaaaaaaa

Evet canım yumurtlama günündür bende de iki aydır aynısı oluyor yumurtlama günü başlayıp reglin 2 yada 3 gününe kadar sürüyor ve çokta ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…