kızlar bi beni dinleyim morelim bozuldu
canım en iyi işaret parmağınla soka bildiğin kadar derine sok gece yatarken ha sabak kalkınca illaki birazı geri akacak çok normal dert etmeEvet canım cumartesi gecesi kullandım ve dün öğleden beri geri alıyor çok sinir oldum acaba sadece bende mi var yoksa herkeste böylemi oluyor diye merak ettim ona göre dr arıycam
doktordan geliyorum şimdi muayne oldum kese görünmedi bide sol tarafta dört buçuk santim kistim varmış doktor okadar öanemli deil dedi ama canım çok sıkıldı sizce normalmidir
doktordan geliyorum şimdi muayne oldum kese görünmedi bide sol tarafta dört buçuk santim kistim varmış doktor okadar öanemli deil dedi ama canım çok sıkıldı sizce normalmidir
canım en iyi işaret parmağınla soka bildiğin kadar derine sok gece yatarken ha sabak kalkınca illaki birazı geri akacak çok normal dert etme
canım senin hamilelik kaç haftaymış? kese hemen görünmüyor geç görünür sakın moralini bozma ne olur bekle bir kaç hafta bak benim kardeşimin eşi hamile olduğunu bilmiyordu dr gitti salak doktor kist var demiş hap vermiş meğer gördüğü bebişmiş 5hafta kist ilacı kullandı adet olmayınca yine gitti başka doktora oda bebek var dedi
canım en iyi işaret parmağınla soka bildiğin kadar derine sok gece yatarken ha sabak kalkınca illaki birazı geri akacak çok normal dert etme
canım senin hamilelik kaç haftaymış? kese hemen görünmüyor geç görünür sakın moralini bozma ne olur bekle bir kaç hafta bak benim kardeşimin eşi hamile olduğunu bilmiyordu dr gitti salak doktor kist var demiş hap vermiş meğer gördüğü bebişmiş 5hafta kist ilacı kullandı adet olmayınca yine gitti başka doktora oda bebek var dedi
saolun umarım bişi çıkmaz pazartesi keseyi göriyimde rahatlıcam insan çok duygusal olyo ağladım bir sürü valla
canım bi kaç foruma baktım kist hamileliğin başında ola biliyormuş ama genelde büyümüyormuş ve kendi kendine yok oluyormuş bence moralini bozma hemen
Kendini üzme bol bol dua et bende senin için dua edicem inşallah sağ sağlim alırsın bebeğini kucağına
ay saol canım rahatlattın beni biraz inş dediğin gibi olur benim panik olmamın sebebi birazda şundan ben ikiker göğüslerimden fibroadenom iyi huylu tümör aldırdım şimdi bir kaçtane daha var ufak olduğu için takip altındayım