Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm arkadaşlar bu aranıza yeni katıldım.dün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı fakat biri soluktu.eczaneye yolladım testi pozitif demiş.yarın bi hastaneye gideyim kan testi yaptırayım diyorum.şu anda pek inanasım gelmiyo çünkü.bide ben cumartesi günü 20 saatlik bir yolculuğa çıkacağım eğer hamilelik varsa bi tehlike olur mu acaba.daha eşime bile söylemedim yarın kesin testten sonra söylemeyi düşünüyorum.çok heyecanlıyım.

slm arkadaşlar bu aranıza yeni katıldım.dün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı fakat biri soluktu.eczaneye yolladım testi pozitif demiş.yarın bi hastaneye gideyim kan testi yaptırayım diyorum.şu anda pek inanasım gelmiyo çünkü.bide ben cumartesi günü 20 saatlik bir yolculuğa çıkacağım eğer hamilelik varsa bi tehlike olur mu acaba.daha eşime bile söylemedim yarın kesin testten sonra söylemeyi düşünüyorum.çok heyecanlıyım.

Hadi canım hayırlısı bence testini sabah yaptır daha sonra yola gitmeden bi dr git dr sana en doğrusunu söyleyecektir

tebrik ederim canım belli ki hamilesin :emir_bebek:
darısı başımıza

Yaa ben kaç gündür eve kapandın dışarı çıkamıyorum bu yüzden bunaldım yarın belki kuaföre giderim hiç bireyim kalmaz

aynı ben dedim bak perşembe işe başlıcam azcık dışarı çıkalım die yok dedi,yorgunum dedi,uykum var dedi ama yarımsaat sonra bi baktım adam dışarı çıktı.yarım saat sonra döndü hadi benide çıkar dedim ama yok.bugünde oturdu maç peşine SİNİR OLDUMMMMM SİNİRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

X