evet var,şeffaf renkte
günün geldimi canım
geldide geçti 13 gün bugün 5 gün geçmişken yaptım negatif çıktı doktorada gidemedim bir türlü :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet var,şeffaf renkte
günün geldimi canım
geldide geçti 13 gün bugün 5 gün geçmişken yaptım negatif çıktı doktorada gidemedim bir türlü :S
hadi yaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel çok sevindim :) valla bilemiyorum yapmadım bi daha işte
masuuum sen nasılsın canııım,nasıl geçiyo hamişlikkk
evhan gibiyim canım GIT GIT GIDAAAAK YUMURTAM SICAAAKK:)kocişim yok onu bekliyoruumreyhancım yumurtlama gunun ha gayret calışmaya devam
takıl canım sen,bende birazdan çıkarımkızlar ben burdayım ama yoğun çalışıyorum sürekli telefonda konuşuyorum o yüzden fazla yazamıyorum
iim cnm ben bugun keseyi gördüm
mrb arkadaşlar uzun süredir giremedim topiğe ben mens oldum 19 temmuzda napalım bu ay da kısmet diilmiş beni oradan düzeltirmisiniz tekrar beklenen adetim 16 ağustos..:teselli:
evhan gibiyim canım GIT GIT GIDAAAAK YUMURTAM SICAAAKK:)kocişim yok onu bekliyoruum
takıl canım sen,bende birazdan çıkarım
ayyy :teytey: :teytey: nasıl gördün alttan mı bakılıyor,
hoşbulduk kızlar şimdi ben burda arkadaşların hamilelik öncesi belirtilerini okuyorum ve kendimde psikolojik olarak olcakmış gibi hissediyorum.ama her ay sonuç hüsran oluyor.ne kadar zor birşeymiş çocuk sahibi olmak.keşke daha önce isteseymişim diyorum bazen
mrb arkadaşlar uzun süredir giremedim topiğe ben mens oldum 19 temmuzda napalım bu ay da kısmet diilmiş beni oradan düzeltirmisiniz tekrar beklenen adetim 16 ağustos..:teselli:
yok kusm bakın unutmayın hamişken alttan baktırmayın[/QUOTEyaşamadık ki hiç ANLAT HELE NEDEN CANIM
reyhncmm snn face var mı
VAR TATLIM da fazla girmiyorum ben yaa..