Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kaydirigubbakcemile5 bu cok daha net sanki yaaaa sabahkine göree
hayırdır insallah hayırdır ınsallaaah yerimseniben

ay inşallah hayırdır canımmm bi kociş uyansa doktora götürürmü acaba benii ama bi denicemm artıkk 2. testide gördüm nasılsa ama korkumm devlet acilde yaparlar mı?

sanki daha belirgin dimi sabahkine göre 11 buçuk saat geçti ilk tetstin üzerinden

ben sabahkinde cok secememiştim cizgiyi ama bu daha belirgin bencede.
bilmiyorum ki bu testlerin yanılma payı oluyormu
ama ben burada ne kadar sılık cizgili kız gorsem hepsi hamileeee:CüvCüv:
işallah sende oylesindiir.olumunekankayizsmile

ben sabahkinde cok secememiştim cizgiyi ama bu daha belirgin bencede.
bilmiyorum ki bu testlerin yanılma payı oluyormu
ama ben burada ne kadar sılık cizgili kız gorsem hepsi hamileeee:CüvCüv:
işallah sende oylesindiir.olumunekankayizsmile

bende ilk hamileliğimde düşük olan yani onda silik çizgiyle öğrendim hamile olduğumu ama anlamamıştım yok sanmıştım kan testi yaptırmıştımm pozitif çıkmıştı

ohhh ohhhh tebrikler canım hayırlı uğurlu olsunnn allahım analı babalı büyütsün :hulya::hulya: hadi hazırlığa başlayalımmmm halaya buyrun hanımlarrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canımmsınnn çok teşekkür ederimm sabahkine nazaran dahada inandım sanki ama yinede kan testi olsunn inşallah dahada netleşsinn

canlarım dr um çok iyiydi sağolsun içimi çok rahatlattı

benim geçen sene

bi düşüğüm

olmuştu

6 haftalıktı

o ara süt geliyodu benden
göğüslerimden yani

bayağa muayene etti

bişey yok şükür dedi herşey çok temiz dedi
sadece bu göğüslerimden süt gelmesi iyi değilmiş

bu şekilde çocuk sahibi olamazmışım

süt korurmuş yani

doğum kontrol hapı gibi

benden hormon testleri istedi

yarın sonuçla beraber götürücem

uzun uzun konuşcaz dedi

Ben
saol canım ya içim rahatladı en azındaan belki hormonlardandır dedi 7 gündür kırmızıların gelmemesi

böyle işte kızlar

ay inşallah hayırdır canımmm bi kociş uyansa doktora götürürmü acaba benii ama bi denicemm artıkk 2. testide gördüm nasılsa ama korkumm devlet acilde yaparlar mı?

anacım devlet yapmaz sanırsam bu saatte yapsada sonucları yarın falan verir.
sen ne tarafta oturuyorsun.ben ümraniyede gecenlerde bi özele gitmiştim tıp merkezine eşim rahatsızlanmıstı.aksam saat 7 civarı bi çift tutuşmuşlar el ele geldiler biz ordayken tahlil yaptıracaz diye.oradakilerde hemen yapmışlardı ..sonuc bekliyordu bizim çift ..ogrenemedim tabi sonuc ne cıktı ama sasırmıstım o zaman bu kadar mı acildi diye.
demekki bebek heyecani boyle birsey

testi 30 dakika sonra değerlendirme yapmayın yazıyoo şimdi 30 dakikaya yaklaştı daha da netleşti sankii ama hala kıpkırmızı değil

anacım devlet yapmaz sanırsam bu saatte yapsada sonucları yarın falan verir.
sen ne tarafta oturuyorsun.ben ümraniyede gecenlerde bi özele gitmiştim tıp merkezine eşim rahatsızlanmıstı.aksam saat 7 civarı bi çift tutuşmuşlar el ele geldiler biz ordayken tahlil yaptıracaz diye.oradakilerde hemen yapmışlardı ..sonuc bekliyordu bizim çift ..ogrenemedim tabi sonuc ne cıktı ama sasırmıstım o zaman bu kadar mı acildi diye.
demekki bebek heyecani boyle birsey

canım çzelede ben gitmek istemiyorumm zaten bi kaç gün sonra yine gidicez bebk görmeye vs. para yetiştiremiyoruzz ama burdaki arkadaşlar evlette acilde yaptırıp 1 saatte sonuç almışlarr bende öyle yapsam diyorumm da

benim geçen sene

bi düşüğüm

olmuştu

6 haftalıktı

göğüslerimden yani

bayağa muayene etti

süt korurmuş yani

doğum kontrol hapı gibi

uzun uzun konuşcaz dedi

Ben
saol canım ya içim rahatladı en azındaan belki hormonlardandır dedi 7 gündür kırmızıların gelmemesi

böyle işte kızlar

canımm hayırlısı olsunn seninle bizde birşey daha öğrenmiş olduk sen bana demiştin dimi hatta bu olayı benim neden göğüslerimm ağrımıyo dediğimde

Kızlarr ama benim neden ateşim düşük o halde bende bunu anlamadımm eğer ben hamileysem ve ateşim buna rağmen düşük çıkıyosa artıkk inanmıcam ateş olayınaa yanii 37 ve üssü kesin hamiştir olayına demekki değişiyomuş dicemm kişiden kişiye

canım çzelede ben gitmek istemiyorumm zaten bi kaç gün sonra yine gidicez bebk görmeye vs. para yetiştiremiyoruzz ama burdaki arkadaşlar evlette acilde yaptırıp 1 saatte sonuç almışlarr bende öyle yapsam diyorumm da

yaa ben hic bilmiyordum acilde test yaptıklarını hemen sonuc verdiklerini aklımızda olsunCADIARZU.

hadi halaya inşallah bide kan testi yaptır

benim geçen sene

bi düşüğüm

olmuştu

6 haftalıktı

göğüslerimden yani

bayağa muayene etti

süt korurmuş yani

doğum kontrol hapı gibi

uzun uzun konuşcaz dedi

Ben

böyle işte kızlar

canım tekrar geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düşer yine süt üreten hormonun LH oluyor galiba yanlış hatırlamıyorsam

benim geçen sene

bi düşüğüm

olmuştu

6 haftalıktı

göğüslerimden yani

bayağa muayene etti

süt korurmuş yani

doğum kontrol hapı gibi

uzun uzun konuşcaz dedi

Ben

böyle işte kızlar

.....................

X