Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

efnancım canım inşalla hamilesindide sana çift sürpriz olur bu ya

hadi halaya inşallah bide kan testi yaptır

canım tekrar geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düşer yine süt üreten hormonun LH oluyor galiba yanlış hatırlamıyorsam

galiba hatım ya en azından yarın öğrencem sabah ne olduğunu

Selam kızlar efnan hamilesin demek hadi gözünaydın canım,kan testini ne zaman yaptıracaksın reglini mi bekliyceksin?

selam kızlar efnan hamilesin demek hadi gözünaydın canım,kan testini ne zaman yaptıracaksın reglini mi bekliyceksin?

canımm testte silik ama kan testini eşimle konuşayımm en kısa zamanda yaptırırımm ama net bi bilgim yok inşallah yaptırır yaptırmaz söylerimm sizede

Kızlar yarın sabahda benim ultrasonum var eşim ultrason randevusunu almıştı ama bu akıllı arkadaşınız doktora almayı unuttu saat üç de de dokto randevum var yine git gel edicem ya off,belki araya sıkıştırabilirim bakalım eşimle görüşeyimde.

marhaba kızlaaar....ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne çok sevindim yaaaaaa efnana,ne güzel korunmadığı ay hamiş oldu

efnanim testini gördüm canım benimki dahada silikti bence kesin hamilesin çok sevindim canım

evhan geçmiş olsun canım rahatladığına sevindim önemli bişi deilmiş tast sonuçlarına göre hareket edersin artık

ay inşallah hayırdır canımmm bi kociş uyansa doktora götürürmü acaba benii ama bi denicemm artıkk 2. testide gördüm nasılsa ama korkumm devlet acilde yaparlar mı?

hemen git hayatım acilde test yparlar sende rahatlarsın yasasın ya cok sevndm hamiş olmanaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…