ayyyyy soramyın kızlar ya 3 te randevum işte bakalım kız hala belirtilerim var ama bilmiyorum artık bide özele gideyim bakayım o dr nedicek yoksa çatlıcam artık ne var ne yok çıkacak yani birazdan duşa girmiştimde malum ondan geç yazıyom size
canım inşallah yinede ümitleniyorum oda sırf belirtilerin yüzünden inşallah bebiş vardırayyyyy soramyın kızlar ya 3 te randevum işte bakalım kız hala belirtilerim var ama bilmiyorum artık bide özele gideyim bakayım o dr nedicek yoksa çatlıcam artık ne var ne yok çıkacak yani birazdan duşa girmiştimde malum ondan geç yazıyom size
slm kızlar ben geldim ya dün gece en son ben kalmıştım ve sayfa 55 deydi ne çabuk bu kadar ilerledi geçmişide okumadım bi gelişme varmı benim bilmediğim
kızlar ben diyorum ki.
bebiş calışmalarına baslamadan doktora gidecegim ya ondan once kan ve idrar testi yaptırayım onlarla gideyim doktora ..nasıl olsa tahlil ister herhalde dimi.işler hızlansın.
sağlık ocagına gitsem hangi tahlillerin yapılması gerektiğini bilirler herhalde dimi.
bence tahlil falan istemez sen direk doktora git ultrasonla bakar kist falan varmıdır diye bide uzun zamadır smear aldırmadıysan smear testi yaparkızlar ben diyorum ki.
bebiş calışmalarına baslamadan doktora gidecegim ya ondan once kan ve idrar testi yaptırayım onlarla gideyim doktora ..nasıl olsa tahlil ister herhalde dimi.işler hızlansın.
sağlık ocagına gitsem hangi tahlillerin yapılması gerektiğini bilirler herhalde dimi.
ay ne olsun canım sinirlerim tepemde yine dün kahve leke geldi bütün gün adet oluyorum sandım bugün yine tık yokhoşbulduk mehtapcım iiim saol sen nslsın
bence tahlil falan istemez sen direk doktora git ultrasonla bakar kist falan varmıdır diye bide uzun zamadır smear aldırmadıysan smear testi yapar
hormon tahlilleri yapıo canım en azından benimki yapmıştı ve adetliyken yapıo tahlili
ay ne olsun canım sinirlerim tepemde yine dün kahve leke geldi bütün gün adet oluyorum sandım bugün yine tık yok
bende gitmiştim dr a canım bebek istemeye başlaınca hormon tahlilleri istio ve muayene edio alttan rahime bakıo yumurtalıklara bakıo bişi varmı die ama 1 sene dolmadan herhangi bi tedavi yapmıo
merhaba kızlar alttan muayeneyi hangi şartlarda yapıyorlar ?
kaçıncı günündesin canım belki geç döllenme olmuştur ve o lekeler yerleşme kanamasıdır hade inş
evhan senin ateşinde yüksek değilmi? ölçmüştün dün belirtinde var başka bi topikte okumuştum kadının hamileliği adeti geciktikten 40 gün sonra ortaya çıkmış daha önce ne kanda ne idrarda ne ultrasonda belli olmamış şaşırmıştım
bende belirti falan yoktu o yüzden bebişe ümitlenmedim
ama sende çoook belirti var ve ateşin yüksek
merhaba kızlar alttan muayeneyi hangi şartlarda yapıyorlar ?
walla canım gebelik öncesi muayene de bi sorun var mı kist falan var mı diye bakıyorlar gebelik durumunda da kese görülmediği durumlarda bakıyorlar ama ben gebelik öncesi muayene de kabul etmedim alttan muayeneyi