Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aynen katılıyorum 7 ay önce spraylimi çıkarttırdım sanki her ay hamileyim bütün belirtileri yaşıyor sürekli testler düşünmeden olmuyor
amaaan diyemiyorum

benimki cok komik ama yaa biz gecen ay karar verdik bebişe hemen üstüne adet oldum deneyemedik bile ama benim sabah bulantılarım var karnımda kasılmalarım var daha neler neler.
hamile kalırsam nolurum bilmiyorum

Kızlar ben spor yapıcam sonra görüşürüz.

benimki cok komik ama yaa biz gecen ay karar verdik bebişe hemen üstüne adet oldum deneyemedik bile ama benim sabah bulantılarım var karnımda kasılmalarım var daha neler neler.
hamile kalırsam nolurum bilmiyorum

bende serphene diye bi yumurtlama ilacı başladım 2 ay önce benim bütün hamilelik belirtisi dediğim şeyler yan etkisi çıktı
:dilcikar:

slm masumcum canım nasıl gidiyo bebişle aranız nasıl bi sıkıntın yoktur umarım

gunaydın canlarım iim cok şükür yok bi sıkını cok sükür doktora gideceğiz bugun bakalım hayırlı haberlerle gelirz inşll

günaydınn kıslaarrrr çok özledimm sizi misafirim ev bakmaya çıktı bugün sizinleyimm inşallah

Pelin kimdi??????
ay kızlar iyice karıştırdık bir birimizi vallaha bu face olayı şaşırttı bi listemi yapsak ne?

kızlarr adetime 2 gün kaldı ama gelmez ler inşallah her konuda deneyimim var diyodumm test konusunda hatta mikroskopla dahi görünse silik çizgi kesin hamilesin diyodumm herkese sabah test yaptımm daha önce hiç bu marka kullanmamıştım hep plastik damlalı kullanmıştımm ama şimdi aldığım test ondan çıkmadı idrarın içine batırıyosun vs.. ve testte çokçokçokçokçokçokçokçok yani okdadr çok silik çıktıki karar veremedimm

kızlar testi eşime gösterdimm patik içine koydumm vs. bebişten babasına mektup yazdımm eşim okudu etti ama testi görünce yaa bu çok silik dedi kan testi yaptıralımmı dedimm bi test daha yapta dedi yani sanırımm bi test daha yapmalıyım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…