- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
cnm benm kıyamam sana cok ii yapmıssın hakkında hayırlısı olsun inşl hiç bir sorun yoktur hemen olur bi bebeişin
Amin canım inşaallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benm kıyamam sana cok ii yapmıssın hakkında hayırlısı olsun inşl hiç bir sorun yoktur hemen olur bi bebeişin
herşey gönlünce olsun canım benim muayene ol bakalım ne diyecek dr inşşş meleğin kısa sürede aranıza katılır canımcım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım yaa ama rahatlamışsındır umarım bazen gerekiyor öyle patlamalar doktorundan memnun deilmiydin sen
5 yıl olacak neredeyse.Başta o istiyordu ama askerliği vardı ben yeni işe başlamıştım o askerdeyken 9 ayı geçirmek istemedim.Beraber yaşayalım tüm dönemi istedim.Şimdide ben istiyorum o istemiyor.Hem biraz inatçı hemde ilk dönemlerde olan ailevi problemler yüzünden.Burdada sıkça yazılan gelin kaynana demeyeyimde anne - oğulun birbirine düşkün olması problemleri nedeniyle.Allahaşükür evde huzurluyuz ama geçmiş zamanları bahane ediyor buaralar.Belkide yazdığınız gibi o da istiyor ama cesaret edemiyor.Bilemiyorum.Başta çok ısrarcıydım ama şimdilerde biraz daha sakin düşünmeye ve öyle davranmaya çalışıyorum.
İnşallah herşey yoluna girer mutlu haberlerimizi paylaşırız.
Kızlar dün sonunda patladım ve ağladım rahatladım biraz,eşimle konuşurken yine çocuk meselesine geldi konu bugünlerde hiç kapanmıyor zaten bende döktüm içimi napıcaz olmazsa ben bıktım insanların lafından diye ağladım bir sürü,yarın ulltrasona girdikten sonra doktorumu değiştiriyorum özel bir klinik var doktor bayan hemde tesettürlü tavsiye ediyorlar eşimle konuştuk tamam dedi bende gideyim seninle dedi bende dedim önce beni muayene etsin sonra seni yönledirir zaten,işte böyle bugünde artık diyete ve spora başlıyorum inşaallah çok saldım kendimi yeter toparlanmam lazım.
eflalim cnm sıkma canını bosver guzel seler düşün güzel olsun iyi düüüşün ii olacak inan buna
Evet canım kısmen rahatladım,yok memnun değilim mecburen gidiyorum eşimle konuşunca dedim özel klinikte doğum yaptırmıyorlar bu sefer yine bu doktorun eline kalıcam ona gitmediğim için ilgilenmiycek,eşimde hamile kalana kadar özele gidersin sonra yine eski doktoruna dönersin dedi akıllı kocam benim,hem eşimin çalıştığı hastaneya doğumu orda yapmam daha iyi olur.
siz ne kadar zamandır evlisiniz eflalcim.
hep duyuyoruzki hamile kalmakta psikoloji cok önemli.keske biraz bosverebilsen.
ben 27 yasındayım 3 yıllık evliyiz hem kendi ailem hem esimin ailesi evlendiğimizden beri sıkıstırıyorlar bizi.hayırlısı diyip geçiştiriyoruz.
ne kadar zamandır ugrasıyorsunuz bilemiyorum ama dogru zaman geldiğinde olacaktır hic üzülme eşinize üzme bence olumunekankayizsmile
canım kocişin doğru demiş bak hem herşeyin bi sebebi vardır belki oraya gitmen senin için çok hayırlı olacak bi bakarsın hemen bebeşin olmuş ayyyyyyyyyy teyzeleri yer onu
Canım kasımda üç yıl olacak bizimkide inşaallah,ya biz ara ara denedik bir korunduk bir korunmadık dün hesapladım toplamda 7 ay falan korunmamışız,3 ay, 2 ay, 2 ay olacak şekilde bu düzensizlik benim sinirlerimi alt üst etti birde eşim askerden yeni geldi iki ay oldu, 6 ay boyunca çocuk meselesi yüzünden sinirlerimi çok bozdular bende şimdi acısını eşimden çıkarıyorum,onun ailesinin ilk torunu olacak o yüzden çok istiyorlar bunu bilmek daha çok geriyor insanı.
günaydın arkadaşlar.
ben hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu burada öğrendm.
kendiminde bu ay 2. denemem. rabbim inş. verir.
iki ablamda korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kaldılar
bende öyle sanıyordum kendimi.
bu ayda pek umudum yok. adetime 4 gün kaldı....
ahhhh o askerlik ahh:sinifsinif:
eşimde yeni geldi askerden mayısta bizde o yuzden bu kadar bekledik.
İnşaallah canım ya inşaallah hepimize nasip olur,yesin teyzeleri:)))
ahhhh o askerlik ahh:sinifsinif:
eşimde yeni geldi askerden mayısta bizde o yuzden bu kadar bekledik.