Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yaa bn bişi sorucam.bnim bugün 24. günüm ve 28 günde bir oluyorum ama bn bugün röntgen çektirdim.eşimde sabahtan beri arıyo nie test yaptırmadan çektirdin die.eğer varsa ne gbi bi sorun çıkarır?

merak etme canım bende bilmeden dizimden çektirdim doktorada sordum ki çokda iyi bir doktor burda tanınmış bir doktor hçbirşey olmaz dedi öncesini unut bundan sonrasına dikkat et dedi...nerden çekildin bilmiyorum ama 5 raddan yüksek olduğunda bi sorun oluşabiliyormuş amerikan jinekologlarıda günümüz cihazlarını son derece güvenilir kabul ediyorlarmış ayrıca güneşte röntgendekinden daha fazla zarar varmış sakat olcaksa zaten bilki bunu röntegene bağlamak yanlış olur herzaman öyle bir risk bulunmakta...ışın sadece elinden ise eline ışın gönderiyormuş kurşun levhadan dolayı rahime geçmesi imkansızmış...sigara içmek bin kat daha zararlıa.s.nettede çok araştırdım ürkütücü şeyler yazmıyordu orda dozlarda yazıyordu en yükseği akciğerdiki o bile olsa bebeğe zarar vercek ışını vermiyormuş...

Son düzenleme:
minicikk canımm sende 23 temmuzu bekliyosun dimi benim gibii

evet canım 23 temmuzu bekliyoruum. benimde senin gibi pek bir belirtim yok, göğüslerim hassaslaştı fakat bu her ay oluyoo zaten. ara ara kasıklarımda batma oluyo bunun dışında bişey yok... ama çok istiyorum inş. tutmuştur.

evet canım 23 temmuzu bekliyoruum. benimde senin gibi pek bir belirtim yok, göğüslerim hassaslaştı fakat bu her ay oluyoo zaten. ara ara kasıklarımda batma oluyo bunun dışında bişey yok... ama çok istiyorum inş. tutmuştur.

canım ben 2 ay önce düşük yaptımm normalde adet olurken göğüslerimm ve karnımm ağrırdı ama düşükten sonraki adetlerimde ağrım falan olmadı hiç bi yerimde

canımm sen ne zaman test yapıcann burda kıslarr 2 3 gün önce yapıp sonucu aldılarr aslında bizde yarınn yapak çıkar mı kii?

üzüldüm canım. benimde adetimin ilk günü ağrım çok oluyo 2 .günü biraz daha hafifliyo ve 3. günü rahat geçiriyorum.

valla hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 25 ine kadar bekleriim olmazsaa yaparım heraldee..

aslımda bebişimin bu ay tutmasını çok istiyorumm doğum günüm 26 temmuz bana müthiş bi hediye olur RABBİMDENN

keşke canım keşke tutsadaa birlikte paylaşsaak sevincimizi.. hatta ikimizde aynı anda doğururuz bakarsıın.

valla hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 25 ine kadar bekleriim olmazsaa yaparım heraldee..

canımm benim adetlerimm düzenlidir normalde 23 olmazsam demekki hamileyim derimm tabii allah nasip ederse sanırım ben yarınn test yaparımm sonra adetimin geçmesini bekleriimm varsa 2 gün önce öğrenirim yoksa zaten yokturr 2 gün sonra öğrenirim diyorumm

canım güzel haberlerini bekliceem inş. hamişsindiirr. bebişin fazla bekletmez seni.
bu arada hastalığıma yakın sol bacağımda hafif ağrı oluyo normal mi sence bu.

azıcık hisetseem hani belirtilerim çok ola durmaz yapardım o da ayrıı

benim sadece şişkinliğim var sanki birazda göğüslerim karardı gibi ama bilmem belkide görmek istediğim içindir eşime soruyorumm bakyı bazenn evet diyoo bazenn eskisi gibi diyoo bizde analmadıkk ama inşallah hayırlısı

canım güzel haberlerini bekliceem inş. Hamişsindiirr. Bebişin fazla bekletmez seni.
Bu arada hastalığıma yakın sol bacağımda hafif ağrı oluyo normal mi sence bu.

bence normal canımm benimde düşükten önce bazen bacaklarımm ağrırdıı

kararma varsa olabilir canım buradaki hamişlerden az çok tecrübelendik. ama yinede ümitlenme yarın test yap belki çıkar ikinci çizgi.

X