Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

merabalar kızlar ben de bebek sahibi olmayı çok istiyorum 3 aydır uğraşıyoruz. bu ay adetim 2 gün gecikti daha önce sadece bikaç kere geciktiği olmuştu. bir de kasık batmaları, arada ağrı, yorgunluk ve en önemlisi fazlaca akıntım var. dün biraz kahveye dönük geldi ama sonrasında yine sarıya ve beyaza döndü yarın test yapmayı düşünüyorum. sizce de hamilemiyim?:KK43:

merabalar kızlar ben de bebek sahibi olmayı çok istiyorum 3 aydır uğraşıyoruz. bu ay adetim 2 gün gecikti daha önce sadece bikaç kere geciktiği olmuştu. bir de kasık batmaları, arada ağrı, yorgunluk ve en önemlisi fazlaca akıntım var. dün biraz kahveye dönük geldi ama sonrasında yine sarıya ve beyaza döndü yarın test yapmayı düşünüyorum. sizce de hamilemiyim?:KK43:

walla canım belirtilerin onu gösteriyor:ecrin_bebek:

bendee varımmm kızlarrrr.reyyan benide hamile kalmayı bekleyenlere eklermisin bende aşılama olacam bu ay Allah kısmet ederse adet tarihjim 15 temmuz :))

hadi bakalım hayırlısı inşallah hamilesindir canım belirtilerin onu gösteriyor

derya ordamısınnnnnnnnn ben geldim ütüler bitti yarın ailemin yanına gidiyorum oyüzden benim kocişin çamaşırlarını yıkadım ütüledim ayy nefret ediyorum ütüden her işi yapıyım ama şu ütüyü yapmasam keşke

derya ordamısınnnnnnnnn ben geldim ütüler bitti yarın ailemin yanına gidiyorum oyüzden benim kocişin çamaşırlarını yıkadım ütüledim ayy nefret ediyorum ütüden her işi yapıyım ama şu ütüyü yapmasam keşke

geldim canım burdayım benimde var ütüm bende yapacam canım ama sıcakta hiç çekilmiyo

kızlar buugn çok ama çok kötü bir gün geçirdim bir yakınım hamileleik şüphemşin oldugunu bşldiğği halde çok üzerime geldi sinirden çatladım durdum inş. bebek varsa (pek umudum yok ama ) birşey olmaz değilmi ya nasıl kırgınım ona asla eskisi gibi olmayacak bana gereksiz yere çıkıştı bende yapım gereği sinirli birine asla cevap bile vermem ve siler atarım cevap bile vermedim ama yüüzm hep asıktı bu kezde yüüzn neden asık diye üzerime geldi off ne zormuş yaw nasıl geçer ki 9 ay böyle sinirlenmemeye çalıaşrak

selamm kızlarrr nasılsınız bi gelişme varmı bi haber falan merak ediyorumm ama misafirden dolayıı geçmişi okuyamıyorummm

orada sbr leyuze mehtap esraersoy var ekledik birbirimizi ondan diyorum şekerim

efnan nasılsın görüşmeyeli canım ben malum yine o gezme senin bu gezme benim geziyorum işte kaydirigubbakcemile3 yarında ailemin yanına gidiyorum ne gezenci oldum demi

X