Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merabalar kızlar ben de bebek sahibi olmayı çok istiyorum 3 aydır uğraşıyoruz. bu ay adetim 2 gün gecikti daha önce sadece bikaç kere geciktiği olmuştu. bir de kasık batmaları, arada ağrı, yorgunluk ve en önemlisi fazlaca akıntım var. dün biraz kahveye dönük geldi ama sonrasında yine sarıya ve beyaza döndü yarın test yapmayı düşünüyorum. sizce de hamilemiyim?
Kızlar pelin kim
merabalar kızlar ben de bebek sahibi olmayı çok istiyorum 3 aydır uğraşıyoruz. bu ay adetim 2 gün gecikti daha önce sadece bikaç kere geciktiği olmuştu. bir de kasık batmaları, arada ağrı, yorgunluk ve en önemlisi fazlaca akıntım var. dün biraz kahveye dönük geldi ama sonrasında yine sarıya ve beyaza döndü yarın test yapmayı düşünüyorum. sizce de hamilemiyim?
derya ordamısınnnnnnnnn ben geldim ütüler bitti yarın ailemin yanına gidiyorum oyüzden benim kocişin çamaşırlarını yıkadım ütüledim ayy nefret ediyorum ütüden her işi yapıyım ama şu ütüyü yapmasam keşke