Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

saol canım ya face de k.k yaptım oraya listeledim bide yanlarına rumuzlarıda yazabilseydim çok şey istiyorum galiba :)

kızlar ben çıkıyorum benim kociş gelir şimdi hazırlanıyım son gecemiz ya iyi değerlendirmek lazım kaydirigubbakcemile3 yarın allah nasip ederse size bursadan yazarım kendinize iyi bakın iyi geceler görüşürüz opuyorumnanaktan

evhan snin adın neydi?ekliyim senide

canım eklemişin benide ama bende açık gözükmüyon sanırım yiğenlerinin resmini paylaştın demi onu gördüm bak şimdi handan ben
iyi geceler herkese az sonra yatacağım

tamam canım iyi geceler sana

tamam hayatım siz bakın keyfinize en güzel geceler sizinle olsun

evet handan tamama hatlar karıştıda kusura bakma.evet resim ekliorum ama laptop kocişte.banada masa üstü kaldı veee çok yavaş ya

kızlar yaaa daha regli olmadım perşembe test yapcam dün yaptım negatif çıktı o yüzden perşembeye kadar bekliyim diyom. Sarı akıntım var baya sarı yaniii, kasığımda hata bazen daha yukarı da kaburgalarımda ve karnımda batmalar oluyor bazen de içten kaşıntı göğüslerde bişi yok ama bir de çok terliyorum cam açık ama acayibim.. Bakalım ne olacak hiç hamileymişim gibi doğmuyor içime her an regli oldummu diye tetikteyim..

tamam canım benim neyse ben çıkıyorum yarın erken kalkacağımda hepinize iyi geceler

iyi geceler hanımlar facede eklediniz sanırım beni kabul ettim ama nicklerinizi ve isimlerinizi yazarsanız karışıklık olmaz tşk ederim

kızlarr hakkınızı helal edin misafirim var sizi çok ihmal ettiğimin farkındayımm yatılı olduğu için heran nette iken biri yanıma geliyoo gece yatmadan gireiliyorumm laptopdan odamda aksi halde bu kadar bile giremezdimm sanırımm kıslaarr ben faacede istemiyorumm buradaki sohbet açıkçası daha hoş geliyoo bana facebook a buraya takıldım takılalı neredeyse hiç girmiyorumm umarımm beni anlarsınız bu ara en çok kızdığımm şeyi imdi ben yapıyorumm adetimin yaklaştığı zamanda sizden uzaklaştımm ama valla misafirim varr o yüzdenn hakkınızı helel edinn kendimdeki belirtilerden bahsetmek istyorumm ama çok belirgin bi belirtim yokk inşallah tutmuştur diye umut ediyorumm göğüslerim acımıyoo hala sadece şişkinliğim var göbek kısmım ara ara şişip iniyoo ateşimde düşük 36.1 di sabah ölçtümm hayırlsı inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…