Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yemin ederim ki bunu okuyunca bende ock rahatladım cok sıcrayak uyandım butun gece ama normal olması cok guzel bişi allahım allahım binlerce milynonlarca kez şükürler olsun
bize verip varlıklarını tattırdığın ewlatlarımız hayırlı kıl hayırlı ewlatlarınmızn yokluğuyla bizi sınama insl:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay kızlar bende hiç görmediğim kadar rüyalar görüyorum değişik değişik sizden duyana kadar hamilelikten olduğu aklıma gelmemişti

ay kızlar bende hiç görmediğim kadar rüyalar görüyorum değişik değişik sizden duyana kadar hamilelikten olduğu aklıma gelmemişti

hayırlara çıksın canım kızlar face de yazışmaya başladı baksana topikte tık yok diye biliriz kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar rüyamda cenaze gördüm anlamı güzelmiş dedim ya artık rüya tabirlerinede inanasım gelmiyor rüyalarımda genelde çıkar arkadaşımızın annesi ölmüş yani ölüm haberi alacakmışım

seninde günün yaklaşmış canım varmı bişeler bi değişiklik hissediyormusun

canm göğüslerim çok sızlıyo başka bişi yok az kaldı hayırlısı bakalım inşallah bi güzel haber de ben veririm...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

meraba kızlar beni de alın aranıza:-))) son adetim 8 temmuz .ayın 15 inden beri sıkı çalışmadayız kocacımla:-))

eğer hamile kalırsam e erken ayın kaçından öğrenirim??????

arkadaşım ben dün sağlıkocağında test yaptırdım negatif çıktı ama 10 gün geçmeden sonuç vermez idrar testi dedi. benim oğlumdada bir hafta geçince yaptırdım çıkmadı bu normal heralde daha 4 gün oldu . sonra 12 gün geçince falan öğrenmiştim hamile olduğumu . o yüzden hala ümidim var . inşallah isteyen herkesin bebişleri teker teker gelecek..

Her-Gun-1-Yeni-Bilgi-Hamile-ve-0-6-yas-bebegi-olan-annelere-icin... kızlar face de vakit geçiriyosanız eğer bence bu sayfaya bi göz atın derim...

doğru ya geçen gün sormuştun sen demiştin işe girecem lazım diye neyse işin hayırlı uğurlu olsun nerenden çektirdin peki?
sağol allah razı olsun.akciğer filmi istediler bende çektirdim inş vardır ama bişey olmaz. ne çok şey istiorum değil mi?

X