- 4 Kasım 2009
- 851
- 3
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar facde benide ekleyin esra doğan inan
sağol canım ya biri duydu sesimi.anladığım kadarıyla face de ekliolar birbirlerini.cevap vermiolar ama belki eklemek istersiniz SİNEM TÜRKOĞLU
birinin başına gelmiş şuan 30 haftalık hamile ama zararlı die yazıo.yıllar sonra bulupta tekrar kürtaj olamammmmmmm.ne geldiyse başıma kürtajdan geldi zaten.kendimi hiç affetmiyorum zaten o yüzden
siyah bi elbise var kocişle fotom.seninde kocişle galba ama ekle yazmıo senin sayfadasinem sen ekle cnm bir sürükişi çıkıyo hangisi sensin :)
figen ekledim seni...
birinin başına gelmiş şuan 30 haftalık hamile ama zararlı die yazıo.yıllar sonra bulupta tekrar kürtaj olamammmmmmm.ne geldiyse başıma kürtajdan geldi zaten.kendimi hiç affetmiyorum zaten o yüzden
ok esra ersoy değil miCanım facde sana baktımda aynı işinde çok kişi var hangisi olduğunu anlayamadım sen beni ekle istersen
canım işe giriyorum.yapacaktım ama dedim hep aynı şey vardır die die bi şey olacağı yok.kendi kendi havalara giriorum die girdim röntgene öyle yanikeşke bekleseydin film için okadar acilmiydi canım neyse dua edelim bol bol inşallah kötü bişe olmazzzzz
slmlar kıslaaarr.zemuszemus ben kepek aklinialirimsmile
ben hem yeniyim hemde bebek sahibi olmak istiyor ve bu ay calısmalara baslıyorum inşallah.
bu zamana kadar sessiz ve derinden okudum hep yazılanları epeyde bilgilendim.:1ninca:
simdi anladım bu topic bana göre yazayım dedim.
hazır yazmısken hemende sorayım hamile kalmayı dusundugunuzde doktor kontrolune gittiniz mi.
ben kararsızım .kontrol için hamileliğimi beklemeliyim acaba.
esra doğan değil mi?oysan geldi canımSinem istek geldimi sana
esra mavi bir elbise mi var yoksam üstünde
aramıza hoşgeldin canım ben uzun yıllar d.k. hapı kullandım mayıs 25te adet olmuştum kestim daha kullanmadım doktora zaten her 6 ayda bi smear aldırmaya rutin kontrole gidiyordum gerek duymadım tekrar gitmeye ama hapı kesip günümde geçince gittim testler negatif yani bebiş yok hala adet olmadım az az leke geliyor bugün inşallah adete döner
çok sevindim cnm hayırlısı olsun bizede dua edin :)