güzel gelin olmuşsun maşallah
boyunda baya uzun galiba
eh işte idare eder uzunlukta canım ne çok kısa nede çok uzunum i,şte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel gelin olmuşsun maşallah
boyunda baya uzun galiba
kıslar nie kimse cevap vermio?
merhaba arkadaşlar 16 temmuzu bekliyordom bu gün 20 temmuz bebişim geliyor mudur acaba. allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
yaa bn bişi sorucam.bnim bugün 24. günüm ve 28 günde bir oluyorum ama bn bugün röntgen çektirdim.eşimde sabahtan beri arıyo nie test yaptırmadan çektirdin die.eğer varsa ne gbi bi sorun çıkarır?
tşk ederim canımsanırım test yapmaya gittii canımmmm
sende çok güzel bir gelin olmuşsun kulübümüzün bütün kadınları maşallah hepsi birbirinden güzel....
hoşgeldin canım biz iyiyizkızlar nasılsınızzz
vallaha ben bilemeyeceğim canım bi doktora danışsaydın keşke zararı olurmu diye nette araştırsana bi kesin başına gelen olmuşturyaa bn bişi sorucam.bnim bugün 24. günüm ve 28 günde bir oluyorum ama bn bugün röntgen çektirdim.eşimde sabahtan beri arıyo nie test yaptırmadan çektirdin die.eğer varsa ne gbi bi sorun çıkarır?
hoşgeldin naberarkadaşlar merhabalar ben geldim olumunekankayizsmile
sağol canım ya biri duydu sesimi.anladığım kadarıyla face de ekliolar birbirlerini.cevap vermiolar ama belki eklemek istersiniz SİNEM TÜRKOĞLUbilmem ki bende sesleniyorum ama kimse konuşmuyo röntgen konusunda pek bilgiye sahip deilim cnm ama inş. bi zararı dokunmaz
ay nasıl dayandın test yapmadınmı hala benimde 16 sıydı 17 sinde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kanda baktırdım kesin hamileyim