Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşbulduk evet canım yani iyi olmaya çalışıyorum işte napim bide heyecan bastı beni yine yarın adet günüm ya sözde hiç istemiyordum bu ay ama yine heyecanlanmaya başladım hayırlısı bakalım
dün kocişine kızan çekiştiren bugün facede ne güzel resimleriniz var baktım maşallah diyeyim :nazar: kaydirigubbakcemile3 (bi yerlerini kaşı kız) ay biz kadınlar vallaha bi alemiz ha
hoşbulduk cnm. iyi olmaya çalışıyom. cnm evt 2 kere okuycan ama suyu içmeee:1no2: suyu 41 gün sonra içicen her okuyuşunda deil. hadi hayırlısı olsun inşallah şifa bulursun cnm. ben başlayamadım ya annem bana okuduya sonra ben ıspartada niyetlendim okumaya engel çıktı burda niyetlendim engel çıktı allah izin vermiyo herhalde annem okudu diye

amaaaaaan ben yanlış yaptım ozaman her okuyuşumda içtim kız suyu :gitme: şimdi yenidenmi başlayayım offff hep aynı suyumu okuyacağım

teşekkür ederim mehtapcım bizler böyleyiz işte yaaa kadınları anlamak erkekleri anlamaktan daha zor herhalde :KK1: dün adama ağzıma ne gelirse sayıyordum bugün iyiyiz çok şükür kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim mehtapcım bizler böyleyiz işte yaaa kadınları anlamak erkekleri anlamaktan daha zor herhalde :KK1: dün adama ağzıma ne gelirse sayıyordum bugün iyiyiz çok şükür kaydirigubbakcemile3

valla çözümlemelerimiz zor hanımlar erkeklerin işi var yaniiii
haklısın ağzımıza geleni saysakta ertesi gün iyi oluyoruz allhım ağızlarımızın tadını bozmasınnnn inşşşş

aman hep öyle oluyor be güzelim ne yaparsın biz hep kendi açımızdan bakıyoruz erkekler önce başka evlendikten sonra başka diyoruz ama kesin onlarda bizim hakkımızda öyle düşünür gene biz kadınlar bir birimize açıp konuyu konuşup içimizi döküyoruz erkekler bizim gibi muhabbet etmeye bunları anlatmaya kimseyide bulamaz :KK1:
resimlerin güzel çıkmış canım eşin kaç yaşında senin?

kızlar canlarım funmak yazı yazmış aay onu okudum okumaz olaydım daha da umutlandım şimdi adetten 2-3 günlük gecikmede birşey çıkmadı demiş 5 gün gecikmede silik çıkmış aaay benim gözüme yani nerden gördüysem onu şimdi onu takar dururum kafama bende ben adetime 2 gün varken yaptım negatif çıktı testin içindeki kağıttada eğer test bozuk ise yada şüpeliyse diye birşey yazıyordu 4-5 gün sonra tekrar deneyin yazıyordu acaba şimdi ben cuma günü yapsam olur mu tekrar yani eğer adet olmazsam ozamana kadar adettende 2 gün geçmiş olucak yada pazartesi falan mı yapsam ozaman 5 gün geçmiş oluyor oooff amma yazdım tabi pazartesiye kadar hastalanmazsam aaayyy kızlar kafayı kırıcam şimdi bana bişey söyleyin lütfeeeennnn

aman hep öyle oluyor be güzelim ne yaparsın biz hep kendi açımızdan bakıyoruz erkekler önce başka evlendikten sonra başka diyoruz ama kesin onlarda bizim hakkımızda öyle düşünür gene biz kadınlar bir birimize açıp konuyu konuşup içimizi döküyoruz erkekler bizim gibi muhabbet etmeye bunları anlatmaya kimseyide bulamaz :KK1:
resimlerin güzel çıkmış canım eşin kaç yaşında senin?

canım ben 22 yaşındayım eşim 34

kızlar canlarım funmak yazı yazmış aay onu okudum okumaz olaydım daha da umutlandım şimdi adetten 2-3 günlük gecikmede birşey çıkmadı demiş 5 gün gecikmede silik çıkmış aaay benim gözüme yani nerden gördüysem onu şimdi onu takar dururum kafama bende ben adetime 2 gün varken yaptım negatif çıktı testin içindeki kağıttada eğer test bozuk ise yada şüpeliyse diye birşey yazıyordu 4-5 gün sonra tekrar deneyin yazıyordu acaba şimdi ben cuma günü yapsam olur mu tekrar yani eğer adet olmazsam ozamana kadar adettende 2 gün geçmiş olucak yada pazartesi falan mı yapsam ozaman 5 gün geçmiş oluyor oooff amma yazdım tabi pazartesiye kadar hastalanmazsam aaayyy kızlar kafayı kırıcam şimdi bana bişey söyleyin lütfeeeennnn

canım içinin rahat emesi için bence git kan testi yaptır kesin sonuçç canımcım

cnm bazılarının adet öncesi basılarının adet günü bile pozitif çıkabiliyor. şansını dene istersen adet günü bidaha yap.

canım içinin rahat emesi için bence git kan testi yaptır kesin sonuçç canımcım

canım eşime söylemek istemiyorum hastaneyede yalnız gidemem o götürüyor beni yalnız göndermez başkasıylada gidemem amaa dur yaa aklıma bişey geldi arkadaşım gelince çıkabiliriz dolaşmaya çarşıya diye ordan acile kan verebilirim 1 saatte çıkıyor sonucu da dönüştede alırım sonucu tabi arkadaşımın kocası izin verirse dışarı çıkmasına du bakalım kan testi yaptırsam kesin bir şey çıkar demi var yada yok diye çünkü yarın adet günüm artık kesin bişey çıkar herhalde

canım ben 22 yaşındayım eşim 34

aranızda baya yaş varmış gerçe önemli olan anlaşmak tabiki ama sende maşallah yaşından olgun duruyorsun ne güzel tamamlamışınız bir birinizi allah bozmasın canım hep yüzünüz gülsün :nazar:

canım aman hep acele ediyoruz test için bence stress yapma bekle bir kaç gün adet olmazsan yaparsın inşallah güzel haberlerini alırız

aranızda baya yaş varmış gerçe önemli olan anlaşmak tabiki ama sende maşallah yaşından olgun duruyorsun ne güzel tamamlamışınız bir birinizi allah bozmasın canım hep yüzünüz gülsün :nazar:

canım aman hep acele ediyoruz test için bence stress yapma bekle bir kaç gün adet olmazsan yaparsın inşallah güzel haberlerini alırız

aaayy kafam karıştı iyice bencede en iyisi bekliyim adetimin geçmesini sonra hüsrana uğruyorum bak yine karar değiştirdim :KK1: evet canım yaş farkı var ama bizim aramızda yok ben kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum pek düşüncelerimiz falan uymuyor yani benim içim geçmş açıkçası kaydirigubbakcemile3 ama iyi anlaşıyoruz

X