Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım sende nerden çıkardım prl yükseldiyse falan diye hele bi dur bi sakin ol rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin zeynepnaz

Ne bileyim birçok şey kafamda dolanıyo her ay adet olunca artık takmıycam diyorum ama gene kafam karışıyo

Haticecim iyi bari rahatlamışsın
aman eflalcim çok dikkatli ol canım ay iyiki açmamışsın kapıyı

Ne bileyim birçok şey kafamda dolanıyo her ay adet olunca artık takmıycam diyorum ama gene kafam karışıyo

canım hepimiz öyleyiz ya gebelik öncesi öyle
hamile kalırsın her an bişey olcak diye aklın sürekli karışıktır
paranoyak olduk walla yaa

Ay ebrar açarmıyım müge anlıyı izlyeye izlye öğrendim gerçekten polisde olsa açmam.

olurmu canım 6.cı aydan gün alıyom artık 5 bitmiş oluyo tam 5 aylık oldum yaniiiiiiiiiii

Canım bak küçük insan diye bir site var oraya üye ol bebeğin tam kaç aylık doğuma kaç ayın günün kaldı yazıyor bak ben şimdi girip bakıyım en son 4 ay 22 günlük görünüyordu benimki.

Bak canım o sitedekini kopyaladım

Cinsiyeti: Erkek
Geçen süre: 4 ay 24 gün
Kalan süre: 4 ay 12 gün
Doğum tarihi: 21.04.2011
Burcu: Boğa

Canım bak küçük insan diye bir site var oraya üye ol bebeğin tam kaç aylık doğuma kaç ayın günün kaldı yazıyor bak ben şimdi girip bakıyım en son 4 ay 22 günlük görünüyordu benimki.

canım benim diğer tüm sitelerde benim dediğim gibi çıkıyo ama hesaplattırdım dr um da her gittiğimde böyle diyooooooooo

canım benim diğer tüm sitelerde benim dediğim gibi çıkıyo ama hesaplattırdım dr um da her gittiğimde böyle diyooooooooo

Canım ne diyeyim hangimiz doğru bilemedim şimdi ütüyü bıraktım araştırıyorum:))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

kız gelince kızlar onlarada sorarız olurmu ama benim dr her gittiğimde öyle hesaplıyo ordan biliyom tam tamına 5.in içindeyiz 6ya girdik yani

kız gelince kızlar onlarada sorarız olurmu ama benim dr her gittiğimde öyle hesaplıyo ordan biliyom tam tamına 5.in içindeyiz 6ya girdik yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…