Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

walla bencede çok iyi olur ama 7 8 9 deil bence sen hiç uyanma arada kalk yemek ye geri yat hemen

ayyyy öyle bir yer varmı ki bildigin gitsemde yatsam şöyle genleşe genleşe sıcacık mis gibi. hatta öyle bir uyusum ki gözümü açtıgımda allahın izniyle bebegim kucagımda olsa oohh desem yavrum gelmiş ona sarılsam koklasam. ayyy allahım. sen ayırma bizi yavrularımızdan. bizi de ailelerimizden.

Slm ben geldim kızlar nasılsiniz
Dün dr gittim klomen beklediğinden de çabuk etki etti çok iyiye gidiyor dedi dr prolaktin için dostinex verdi bu kadar c.tesi yine çağırdı

Tedavilerimiz aynı canım:) Klomeni nasıl kullanmanı tavsiye etti artık çarşambaları da hastanedemiymiş biliyon mu?

Sağol nimetcim gecicek ve sonuca ulaşıcam inşallah
Ayyy ferda kız şimdi biz de dünür mu olucaz yani hadi inşallah öyle olur canım benim inşallah rabbim senin de yüzünü hep güldürür

amin canım. allahım gönlümüze olna şeyleri hakkımızda hayılı eyleyip tez zamanda kavuştursun fazla bekletmesin inşallah.

Zeynep canım ben regl 3 günü başladim klomene günde bir tane dün sonunu kullandım sanırım çarşamba akşamları orda çünki beni c.tesi ve çarşamba akşamı tekrar çağırdı böyle ışte

yuh be ferda nasıl olcak kızım be aylarca uyuyacan mı yanii
doğum sancısıyla uyanırsın ancak
amin inş. canım yawrularımızı bize bağışlasın rabbim

Tedavilerimiz aynı canım:) Klomeni nasıl kullanmanı tavsiye etti artık çarşambaları da hastanedemiymiş biliyon mu?

kızlar bu klomeni üreten firmada çalıştım ürün müdürünü iyi tanırım bu ilacın birgün bukadar iyi sonuçlar vereceğini taaaa ozamanardan söylerdiler... şimdi böyle şeyler duymak benide mutlu ediyor...

Yoksa sen çarşamba günü mu geliçen hastaneye kızzz akşam 6ila 8 arası ordaymiş ve bana saat 6 da verdi randevuyu

Hadi be süpermiş:)

İnşallah kızlar Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın, bizede bebek nasip etsin, ailelerimizi de bizlere bağışlasın kimsenin eksikliğini görmeyelim inşallah:)

Yoksa sen çarşamba günü mu geliçen hastaneye kızzz akşam 6ila 8 arası ordaymiş ve bana saat 6 da verdi randevuyu

Canım adetimin gelişine bağlı çarşamba gelirse çarşamba cumartesi gelirse cumartesi gidecem:) İnşallah hiç gelmez de gelmedi diye giderim. Ama ben paranoyak oldum kızlar ya benim prl gene yükseldiyse baksanıza tüm gebelik belirtilerini gösteriyormuş kadın o zmaan?

olumsuz olumsuz düşünme sende hemen olumlu ol iyi şeyler düşün. moralini yüksek tut ve belirtilere kafa yorma. çünkü adet belirtileri ve gebelik belirtileri hemen hemen aynı. sen sadece gününü yaşa elinden geleni yap yada başka bir yerinden geleni gerisi allahın takdiri. valla bence ne zaman bu belirtileri düşünmemeye başlasan o ay gelicek yavrun sana allahın izniyle.

Hadi Bakalım Ferdacım iyi düşünelim iyi olsun öyleyse:)

canım sende nerden çıkardım prl yükseldiyse falan diye hele bi dur bi sakin ol rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin zeynepnaz

Kızlar hoşgeldiniz kusura bakmayın teldeydim ablamla görüştüm doğumu yaklaştıda onu konuştuk ay neyse ben az önce çok korktum apartmanın aşağıdan zile bastılar adliyeden geliyoz bu adreste şu isimde biri otuyor icra takibini yapacaz falan diye ben kapıyı açarmıyım benim eşim yok evde o yokken açamam dedim ısrar falan açamam kesinlik le dedim adımı aldılar eşimi aradım hemen adliyeye gidp öğrenecek kesin dolandırıcıydı bunlar çok koktum ya yeni yeni tek çıkıyordum dışarı çıkamam daha.

amin zeynocuğummmm... geçen eşimin bi tanıdığına oturmaaya gittik kadın siz siz olun 35e gelmeden çocuk yapın sonra çekilmiyor dedi... eşimle bi bakışıp gülüştük çünkü kadın 35 yaşına geldiğimi bilmiyor :))) dedim bir ay içinde yaptık yaptık sonra çekemem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…